Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
Przedzial maszynowy!
OlO_EU:
czy wy moze macie wtyczke na #eu07 na ircnecie ? a moze umiecie czytac w moich myslach ? pomysl padl jakis tydzien temu no i oczywiscie zalaczanie pelne elektrowozu (z malymi sprezarkami cudami i nnymi bajerami) dzis dostalem duzo zdjec z maszynowni EP07-424 PODKRESLAM TO JEST TYLKO POMYSL
pozdro
OlO_EU
mixer:
Moich zdjęć??? Dopiero dziś?
Pomysł chodził mi po głowie od zeszłego roku, ale pomyślałem wtedy, że
podczas przechodzenia powinien być filmik a nie jakieś tam tekstury... ;-)
o stąd:
http://www.gdynia.mm.pl/~serwer/eu07/movies
plik: EP07-424 przedzial_maszyn.MOV
CTL:
--- Cytat: "OlO_EU" ---czy wy moze macie wtyczke na #eu07 na ircnecie ?
OlO_EU
--- Koniec cytatu ---
Hmmmm wtyczke a moze czary mary, kolega zgadł to siłą woli:-), Ale pomysł dobry:-)
Pozdrawiam
OlO_EU:
--- Cytat: "mixer" ---Moich zdjęć??? Dopiero dziś? ...
--- Koniec cytatu ---
nien ie dostalem pofocona maszynownie wczoraj od mietka a ze akurat 424 bylo w olsztynie to...
OlO_EU
McZapkie:
Moje zdanie na ten temat jest takie:
1. popieram robienie modelu przedzialu maszynowego
2. nie popieram grzebania w starym kodzie zrodlowym zeby zrobic te wszystkie zaleznosci (nie dosc ze inne pojazdy sie rozsypia to jeszcze AI nie bedzie umialo tego obslugiwac). A obecnie Marcin wciela w zycie pomysly symulacji obwodów elektrycznych i pneumatycznych, które będzie można zdefiniować w zewnętrznym pliku - więc tu rzeczywiscie będzie potrzebna pomoc kogoś kto się na tym zna.
A w starej wersji jest wiele innych spraw bardziej potrzebnych - dkokończenie pantografó żeby pobierały prąd z sieci, naprawienie kolejki zdarzeń, nauczenie AI zatrzymywania się lub nie na stacjach i przystankach zgodnie z rozkładem itp.
Pozdr,
Mc
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej