Symulator EU07 (i nie tylko) > Infrastruktura kolejowa
Prędkości szlakowe na linii 139
Rudzik:
Mam zapytanie/prośbę do użytkowników:
Czy zna ktoś aktualną prędkość szlakową na odcinku Czechowice Dziedzice - Bielsko-Biała główna ?
PS
Na stronie http://www.kolej.one.pl/index.php są niezaktualizowane dane, bo pociągi jeżdżą szybciej niż 70 km/h.
Jestem po prostu ciekaw, bo ostatnio pociąg często przyspiesza do pokaźnych prędkości.
Mati_An:
100 km/h (odcinek po naprawie), ale po drodze są dwa czasowe ograniczenia do 50 i 70 km/h (patrząc od strony Czechowic). Oczywiście chodzi mi o odcinek Czechowice Dziedzice Płd. - Bielsko Biała Gł., przed Czechowicami Południowymi jest dalej po staremu 70 km/h (z dużym ograniczeniem do 30 km/h, zresztą nie tylko tym).
Rudzik:
30 km/h jest chyba od Cz-Dz Przystanku aż do samych Południowych. O ile się nie mylę?
A wiesz może gdzie są dokładnie te ograniczenia do 50 i 70?
Ogr. czasowe?
ps
Dzięki:)
Mati_An:
--- Cytat: Kacu w 24 Września 2008, 20:05:19 ---30 km/h jest chyba od Cz-Dz Przystanku aż do samych Południowych. O ile się nie mylę?
--- Koniec cytatu ---
Tak, dokładnie. Strasznie to wnerwia.
--- Cytat: Kacu w 24 Września 2008, 20:05:19 ---A wiesz może gdzie są dokładnie te ograniczenia do 50 i 70?
Ogr. czasowe?
--- Koniec cytatu ---
OIDP są między Komorowicami a BB Północ (pamięć mam zawodną a i nie jeżdżę tam za często, jak ktoś wie dokładnie to niech mnie poprawi). A ogr. czasowe to znaczy, że są na wskaźnikach W14 i tarczach D6.
--- Cytat: Kacu w 24 Września 2008, 20:05:19 ---Dzięki:)
--- Koniec cytatu ---
Proszę bardzo.
Piotrek:
WOS z ograniczeniami dla tego odcinka (25.04.2008 - 25.08.2008).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej