Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Kabina SM31
adsim:
http://eu07.pl/download/paczki/272m-sm31-165.rar.html
Przy okazji - czy ma ktoś zdjęcia na tekstury tego loka?
Marcin1992:
Aktualnie zrobiłem taki pulpit (przeróbka wersji MKaczego):
Edit: No i mam rebus... Zamontowałem nowy nastawnik i po podmianie w pliku *.t3d zrobiło mi się takie coś.
Dodam że z prawej strony pulpitu wszystko jest w porządku.
kudłacz:
Witam, mysle ze bawienie sie z tym modelem nie ma wiekszego sensu poniewaz trwaja juz zaawansowane prace nad calkiem nowym.
Pudlo skonczone (bedzie mozliwosc zmiany textury pudla) teraz tylko kabina (widoczna z zewnatrz modelu) ktora jest zakonczona w jakis 60% a fizyka juz jest ale nie udostepniona do SM31 pod nowe exe. To tyle z mojej strony.
Marcin1992:
Kudłacz, nic nie było mi o tym wiadomo. Niestety nie jestem BT i nie wiem co odbywa się w dziale Bugs. Przemyślę jeszcze sprawę nad kabiną, może będzie na ten okres "przejściowy" zanim wyjdzie ta najnowsza kabina.
Marcin1992:
Przepraszam że post pod postem, ale nie odznaczyłoby się, że pojawiły się zmiany.
Dziś sobota, więc znalazłem trochę czasu na pracę nad kabiną. :]
Zmieniłem tekstury ścian* pulpitu i podłogi, oraz część kranu hamulca (do poprawy został tylko nastawnik).
W niedługim czasie spróbuję zgrać z modelem fizykę SM42, oraz uruchomić obrotomierz. Stan prac: 25%
Pozdrawiam
____
* Taka ściana będzie w wydaniu jeśli otrzymam zgodę od użytkownika @Rusek na użycie tekstury.
(Zgoda na użycie tex została wydana)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej