Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Scenerie wzbogacone o SHP
Krzysiek626:
--- Cytat: PixeL w 28 Sierpnia 2008, 00:53:58 ---
--- Cytat: Gagarek w 28 Sierpnia 2008, 00:04:38 ---Tak jak obiecałem...
ciach
ciach
...I, tak jak kiedyś w dziale Pomoc: ruszam i ciśnienie Zbiornika Głównego schodzi momentalnie w dół. I "kupa".
--- Koniec cytatu ---
Miałeś sprawdzić SHP - nawet tego nie tknąłeś, ale słów krytyki mi nie oszczędziłeś...
--- Koniec cytatu ---
@PixeL, nie za nerwowa ta odpowiedź?
Ponieważ @Gagarek nie odjechał ze składem więc nie sprawdził jak działa SHP.
Napisał za to jakie miał kłopoty - ja nie widzę tu krytyki.
U mnie wszystko działa jak należy. Jeśli chodzi o odległości to tych akurat nie mierzyłem.
Dolmio89:
U mnie wszystko działa poprawnie. Co do odległości SHP to na oko jest mniej więcej w porządku. Szkoda tylko, że są to same eventy bez modeli tych rezonatorów (http://eu07.pl/forum/index.php/topic,6895.0.html). Jeśli dodasz te modele to będzie świetnie wyglądało na trasach.
krzaq:
Witam! Fajna sprawa z tym SHP :)Ale mam jedno zastrzeżenie jeśli można;) Przed semaforami wjazdowymi SHP się chyba nie ustawia. Pozdrawiam!
EU07-457:
--- Cytat: krzaq w 28 Sierpnia 2008, 11:18:42 ---Ale mam jedno zastrzeżenie jeśli można;) Przed semaforami wjazdowymi SHP się chyba nie ustawia.
--- Koniec cytatu ---
Ustawia się, ustawia.
@Dolmio89, zobacz jak będziesz jechał w którym momencie zapalają się lampki od SHP - 150 metrów od To...a powinny 250 metrów.
krzaq:
oki z mechanikiem nie bedę polemizował :) Chociaż w mojej stacji są tylko przed tarczami ostrzegawczymi. Mamy wszystkie SHP wypisane w E1758.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej