Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Dodatki by rusek

<< < (2/7) > >>

rusek:
Kabinę do TKt48 chciałbym zrobić, ale nie mam żadnych planów, co prawda mam porobionych dużo zdjęć kabiny, ale i tak nie mam na czym bazować, a zrobić wszystkiego na oko nie jestem w stanie, bardzo prosiłbym jednak o przesyłanie zdjęć na tekstury głównie TKt48 i kabiny SU45, kabinę SN61 chce zrobić jeszcze w wersji "Chabówkowej" (więc też się przydadzą foty) oraz w wersji z niebieskim pulpitem, takim jak to kiedyś miały za czasów świetności. Model kibla nie jest narazie zmieniany od tego który wydał MKaczy (aczkolwiek dodam chyba jakieś detale). Także aparaty w dłoń! i do dzieła, bo przyjmuję wszystko co wyżej wymieniłem (bez konieczności pisania PW). Przydadzą mi się również foty wszelkich "zakamarków" których nie ma na normalnych zdjęciach i planach (przeróżne rurki, dziury, urządzenia których nie widać na pierwszy rzut oka).

ST44-003:
Masz na myśli 61-168? Posiadam troszku zdjęć głównej części kabiny (czyli mano itd). ;)
Prosz :D
LINK: ...... Czytałeś komunikat na górze strony ? / REWIZOR

--- Kod: ---http://www.eu07.pl/userfiles/Ganc xD.rar
--- Koniec kodu ---

Aczkolwiek mogą się one nie nadawać na text ale zawsze coś :)

EDIT: Rewizor, sorki ;) Późno było i z rozpędu (oraz przyzwyczajenia) wrzuciłem na rapida :) Poprawie się ;)

Dolmio89:
Obiecane fotki: http://www.eu07.pl/userfiles/tekatka.rar

Napisz dokładnie jakie jeszcze elementy Cię interesują.

Pozdrawiam i powodzenia

rusek:
Nastał czas... Ukazuje się przed Wami nowy wymiar symulacji, nowa kabina EN57, pozwolę sobie zaprezentować dwa screeny:

-Wersja z wymienioną sklejką na plastikową:

-Wersja normalna:

W obu wersjach mamy możliwość zamykania tylnych drzwi z kabiny do przedziału służbowego, zamykamy za pomocą " Shift+ [", otwieramy za pomocą "["

Wpisy do dynamic:

6WBA-CZERWONY
EN57-RA
1

6WBB-CZERWONY
EN57-RB
1

6BB-CZERWONY
EN57-RB
1

6BA-CZERWONY
EN57-RA
1

6WBA
EN57-RA
1

6WBB
EN57-RB
1

przykładowy wpis do scn.

node -1 0 en57-795ra dynamic PKP\en57_S en57-795ra 6ba 0.0 headdriver 23 0 enddynamic
node -1 0 en57-795s dynamic PKP\en57_S en57-795s 6bs 0.0 connected 23 0 enddynamic
node -1 0 en57-795rb dynamic PKP\en57_S en57-795rb 6bb 0.0 connected 3 0 enddynamic

jeżeli chcemy mieć EZT w nowym spotowym schemacie malowania musimy dopisać -czerwony w miejscu opisującym plik mmd. np.

node -1 0 en57-1280ra dynamic PKP\en57_S en57-1280ra 6ba-czerwony 0.0 headdriver 23 0 enddynamic
node -1 0 en57-1280s dynamic PKP\en57_S en57-1280s 6bs-czerwony 0.0 connected 23 0 enddynamic
node -1 0 en57-1280rv dynamic PKP\en57_S en57-1280rb 6bb-czerwony0.0 connected 3 0 enddynamic

http://www.eu07.pl/userfiles/EN57_3.rar (poprawione błędy wytknięte w temacie)

(Kabina wzorowana jest na kabinie przerobionej przez MKaczego)

prof_klos:
No i bajera.
Błędów żadnych nie dostrzegłem.
Odgłos "tykania" haslera troszkę irytuje - ale cóż, tego się nie zwalczy. No i taka śmieszna przyległość, że jak zamykam drzwi - w rs zamykają się błyskawicznie a w ra/rb - ociągają się długo :-)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej