Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Dodatki by rusek

<< < (6/7) > >>

rusek:
Aktualnie trwają prace nad kabiną SU45:

Nie jestem w stanie powiedzieć na jakim stadium zaawansowania jest projekt, bo nie wiem co jeszcze chce wsadzić do kabiny, wiem jedno: chce zrobić kabinę jak najbardziej zbliżoną do prawdziwej. Dlatego też zwracam się z pytaniem: Czy exe potrafi obsłużyć załączanie się kontrolek bocznikowanie I,II i III stopnia podczas przysłowiowego kręcenia kołem?
No i teraz druga sprawa, mianowicie wersja "robocza" została rozesłana do paru osób na testy, jednakże chciałbym aby zgłosiły się do mnie osoby które naprawdę dobrze znają kabiny SU45, potrzebuję właśnie takich ludzi którzy są w stanie wytknąć każdy błąd. Nie zależy mi na osobach które raz czy dwa przejechały się SU45 i znają tylko ogólny wygląd kabiny, zależy mi na osobach które mają z nimi styczność codziennie, znają każdy ich szczegół i każde ich zachowanie.

ST44-003:
Wojtek, z tego co pamiętam, dawałem Ci plan pulpitu kabinki SU45 oraz zdjęcia samego pulpitu. Dałbyś rade to wystawić? Ja tego niestety nie moge zrobić, bo na swoim kompie będę dopiero w niedziele :)

EP08_015:
Mam tylko pytanie, czy tę kabinę robisz od podstaw, czy na podstawie czegoś?

Tak > exe potrafi obsłuzyć lampki od bocznikowania. W SU46 działają na nowszych exe. Exe obsługuje także wskaźnik obrotów silnika. Jedynie czego exe nie obsługuje, to wskaźniki ciśnienia oleju poziomu paliwa itp.

rusek:
Niektóre rzeczy zrobiłem sam w 3dsie, ale takie rzeczy jak: nastawniki, krany hamulców, przełączniki itd. wziąłem z innych modeli. Aktualnie testowana jest wersja robocza kabiny i czekam na opinię testerów. Epek czy mógłbyś podać wpis do .mmd jaki ma być do lampek od bocznikowania? 

EP08_015:

--- Kod: ---i-scnd1: kontrolka-bocznik1stopnia
i-scnd2: kontrolka-bocznik2stopnia
i-scnd3: kontrolka-bocznik3stopnia
i-scnd4: kontrolka-bocznik4stopnia
--- Koniec kodu ---

Z tymże kontrolka-bocznikxstopnia > to Twoja nazwa kontrolki.

Coś jeszcze potrzebujesz?

jakby coś to w tm wątku > http://eu07.pl/forum/index.php/topic,8949.0.html Masz wpisy do mmd. Wiekszość z nich już działa, ale nie wszystkie.

Zerknij na mmd os su46 Sakoriusa, to zobaczysz czego ta lokomotywa uzywa. On narazie dał to co może obsłuzyć exe.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej