Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Dodatki by rusek
rusek:
Dobrze że ktoś się wziął za podświetlenie i smugi, bo szczerze mówiąc to nie było to dla mnie priorytetem, ponieważ nie jeżdżę w ogóle w nocy. Generalnie smugi wydają mi się nierealne na takim stadium na jakim teraz są, ale cieszę się że ktoś je robi :)
AtapiCl:
--- Cytat: rusek w 16 Sierpnia 2008, 21:39:11 ---Dobrze że ktoś się wziął za podświetlenie i smugi, bo szczerze mówiąc to nie było to dla mnie priorytetem, ponieważ nie jeżdżę w ogóle w nocy. Generalnie smugi wydają mi się nierealne na takim stadium na jakim teraz są, ale cieszę się że ktoś je robi :)
--- Koniec cytatu ---
Robić smugi po to, aby ktoś musiał je później z modelu usuwać. W exe yB z dizelpacka jest wbudowane w kodzie wyświetlanie realniejszej smugi gdy jest ciemno (smugi, która nie przenika przez różne obiekty, tylko ładnie się na nie nakrywa). Już nie raz na ten temat pisałem. W przyszłych wersjach exe, ten 'efekt' prawdopodobnie będzie nadal.
Marcin1992:
Jeśli ktoś nie chce smug, a tylko podświetlenie przyrządów, niech nadpisze tylko pliki kabin.
Smugi zawarte są w modelu lokomotywy a nie kabiny.
rusek:
!!!UWAGA!!! prace nad kabiną SU45 trwają, dlatego zwracam się do Was z prośbą o nadsyłanie zdjęć na tekstury kabin SU45, noszę się z zamiarem zrobienia trzech wersji kolorystycznych:
-szara
-niebieska
-zielona
Edit: byłbym zapomniał, przydadzą się również bardzo zdjęcia kabiny (wszystkie jakie są możliwe do wykonania)
TeKatka:
W SU45 będzie kłopot z wykonaniem czuwaka, bo montowano w nich czuwaki pasywne (w większości). Wiem, że później je modernizowano, ale czy wymieniono czuwaki?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej