Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
Projekt „Wspólna Twórczość”. Propozycja dla użytkownika i twórcy.
RooteK:
Witam. Świetny pomysł
Chętnie nawiążę z kimś współpracę. Mogę modelować różnorodne modele do scenerii (materiały na fototekstury potrzebne :D) oraz pomagać przy modelowaniu, ustawianiu pivotów, mapowaniu. Umiem też stworzyć teksturę, w tym też mogę komuś pomóc. Pomogę także skonfigurować MMD i niektóre wpisy w chk.
Dysponuję także planami następujących wagonów:
Węglarka 3W, Cysterna 5R/1 (Rh), Cysterna 32Rb (Zces), Szutrówka 59/2WS (Wddah, Fll), Samowyładowczy 204V (Flls), Grucha 220S (Us, Ucs), Pojemnikowy 401S (RRph, Ua(s)), Eaos 408W, Koleba 409Va (Fa), Cysterna 413Ra (Zagks), Eanos 415W, Cysterna 419Ra(zaes), Cysterna 419S (Uacs), Cysterna 425Ra (Zags), Cysterna 426R(zacs), samowyładowczy 426Va (Faccs), Samowyładowczy 430S (Tadds), Eaos-w (430W), Cysterna 437R (Zaes), Cysterna 438R (Zacs), Zbiornikowy CWL26 (Rcah, Ucs)
Oraz schematami stacji:
Jaworzno Szczakowa, Sosnowiec Maczki, Jaworzno, Brzeźnica n. Wartą, Gałkówek, Gozdnica, Jeleń, Kalisz Pomorski, Kamienica Królewska, Kolbudy, Kozuby, Krosno Odrzańskie, Miejska Górka, Nowe Drezdenko, Piława górna, Płyćwia, Stryków, Wałcz
Może sie przyda :D, pozdrawiam!
Ajusto:
Witam,
Mi też się pomysł podoba.
Ja ze swojej strony mogę zaoferować pomoc przy obróbce dźwięku, znam się dość w *.t3d kabin i loków(ale bardziej kabin;]),
*.mmd też. Z trasopisarstwa to jako takiej pomocy nie mogę za bardzo zaoferować bo dopiero się uczę. Powiem krótko - prostą scenerie z kilkoma prostymi eventami jestem w stanie zrobić.
Tekstury kabin też dobrze mi wychodzą, a tekstury loków... jeszcze nie robiłem tekstury loka ale mniej więcej wiem jak się do tego zabrać. No i to w czym jestem chyba najsłabszy;] MODELOWANIE. Jakiś domek do scenerii albo prosty element do kabiny (typu popielniczka, czy inne prostsze rzeczy)jestem w stanie zrobić, ale tylko tyle (czyli nie wiele:]).
Pozdrawiam!
rusek:
Modelowanie w 3Dsie, obróbka w notatniku modeli w .T3d, na tym się znam troszkę i mogę pomóc, narazie na warsztacie mam Tkt48 (ok. 80% i cała do oteksturowania), aktualnie pracuje nad kabiną do SU45, coś tam grzebie przy SP32, mam zaczęty projekt Class66 (ok. 10-15%), w odległych planach chce zrobić Ls1000-002 bo mam (myślę) nawet dobre materiały. Wykańczanie modeli w notatniku (szczególnie detale w kabinach).
bohunIC:
A ja moge pomóc ''doraźnie'' przez GG przy sceneriach czy też układaniu trakcji, takie tam problemy. Nie mam czasu na wykonywanie czego kolwiek ale pomoc typu jak zrobić coś to bardzo chętnie.
Pamiętam ten wspaniały rozkwit można powiedzieć RENESANS symka na przełomie 2005/2007 rok tak pięknie wszystko szło.
A teraz założe się każdy czeka na SPT i mamy jakby taki lekki spadek PKB na forum. No nic pozdrawiam i jak coś służe pomocą.
--- Cytat: Ra w 10 Sierpnia 2008, 23:53:28 ---Myślę, że w temacie taboru to Symulator zostaje pomału nasycony.
--- Koniec cytatu ---
A jeszcze podbijarka by się przydała, Sokorius zaczoł robić ale widziałem tylko screeny a tak mi jej brak. Sam się chciałem porywać na nią ale jestem za cieńki w modelowaniu na profesjonalnym poziomie, ja moge robić modele ''krzakowe'' jak to youBy kiedyś zaznaczył. Ale podbijarke by zrobić można bo kto będzi eremontować szlaki? Pomyślcie o tym.
EU07-033:
Ze swej strony tradycyjnie już służę materiałami na tekstury czyli fotografie lokomotyw, wagonów i nie tylko.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej