Symulator EU07 (i nie tylko) > Symulator

Multi-Eventy(tysiące) interaktywne do MaSzyny EU07-424

<< < (2/2)

AtapiCl:

--- Cytuj ---O launcherach jest tyle, co kot napłakał
--- Koniec cytatu ---

Taa? Dziwne, jakoś muszę mieć chyba inną wersje scenery.doc skoro tak...

--- Cytuj ---O KeyCtrl nie ma ani słowa
--- Koniec cytatu ---

A może dorobiony został po tym, jak scenery.doc powstało? Gdyby w danym czasie było, to by było opisane. KeyCtrl01, 02, 03... to nic innego, jak zwykły event typu multiple, tyle że wywoływany przez naciśnięcie Shift + 1, 2, 3... Nic szczególnego. Ktoś mógłby to zrobić za pomocą eventlauncherów. Też by działało.

--- Cytuj ---Co innego jak ktoś chce tworzyć coś zdecydowanie bardziej zaawansowanego i nieliniowego.
--- Koniec cytatu ---

Ja Ci mówię, że scenery.doc wystarczy do tego celu. Oczywiście żeby się nauczyć eventów, trzeba się z nimi wpierw pobawić. Jak się opanuje eventy, zrozumie je, to bez problemu można zrobić coś bardziej zaawansowanego i nieliniowego. Mam tu na myśli jedną trasę, która powstaje, ale na razie stanęła na czas nieokreślony, w której umieściłem takie eventy.

--- Cytuj ---Ale nie będę się z Tobą wykłócał, bo widzę, że to nie ma najmniejszego sensu.
--- Koniec cytatu ---

Ma sens, bo próbuję Ci pokazać, że tu się mylisz + wprowadzasz jeszcze w błąd innych.

--- Cytuj ---Cóż... Twoje poglądy, Twoja sprawa.
--- Koniec cytatu ---

No właśnie nie tylko moja.

--- Cytuj ---Co w tym śmiesznego ?
--- Koniec cytatu ---

Chcesz o tym pogadać? To PW.

prof_klos:
Ojejku Panowie - moim zdaniem dobrze, że ktoś chce jakoś pomóc.
Nawet jakby jakiś użytkownik pisał tutorial obsługi forum - warto :-)
Ale to wyłącznie moje zdanie. Zawsze dane mogą się komuś przydać, nawet jak już było, bo każda "odsłona" niesie inną - niekiedy bardziej przystępną dla kogoś - formę.

Pozdro, Panowie ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej