Symulator EU07 (i nie tylko) > Infrastruktura kolejowa

Plany budowy, elektryfikacji, rozbudowy linii - niezrealizowane

<< < (2/4) > >>

Tomnord15:
Międzylesie-Lichkov możesz wykreślić z listy niezrealizowanych elektryfikacji.

Jeśli chodzi o dobudowę drugich torów to na odcinku Kłodzko Główne-Krosnowice Kłodzkie leża 2 tory. Z tym że,jeden jest niezelektryfikowany od posterunku odgałeżnego Kłodzko Nowe.W latach dziewięcdziesiątych został rozebrany drugi tor Krosnowice Kłodzkie-Krosnowice Górne.

Jeśli chodzi o linię Wrocław-Międzylesie były też plany zbudowania drugiego toru po istniejącym nasypie na odcinku Krosnowice Górne-Międzylesie.Najpierw w latach czterdziestych,potem w latach dziewięćdziesiątych.

Używaj funkcji edycji postu zamiast pisać jeden pod drugim.

Andrzej.

Mariusz W.:

--- Cytat: piotpal w 27 Grudnia 2008, 19:20:33 ---Z tego co pobieżnie przejrzałem należałoby jeszcze dodać niezrealizowany drugi tor na linii Jarocin - Września - Nakło nad Notecią - Chojnice.

--- Koniec cytatu ---
Dodałem:
Gniezno - Damasławek - Nakło nad Notecią - Więcbork - Chojnice
--- Cytat: Tomnord15 w 28 Grudnia 2008, 15:46:09 ---Międzylesie-Lichkov możesz wykreślić z listy niezrealizowanych elektryfikacji.
--- Koniec cytatu ---
Wyrzuciłem. Czyżby ją zakończono? Ogólnopolska Baza Kolejowa na ten temat milczy.
--- Cytat: Tomnord15 w 28 Grudnia 2008, 15:46:09 ---Jeśli chodzi o dobudowę drugich torów to na odcinku Kłodzko Główne-Krosnowice Kłodzkie leża 2 tory. Z tym że,jeden jest niezelektryfikowany od posterunku odgałeżnego Kłodzko Nowe.W latach dziewięcdziesiątych został rozebrany drugi tor Krosnowice Kłodzkie-Krosnowice Górne.

Jeśli chodzi o linię Wrocław-Międzylesie były też plany zbudowania drugiego toru po istniejącym nasypie na odcinku Krosnowice Górne-Międzylesie.Najpierw w latach czterdziestych,potem w latach dziewięćdziesiątych.
--- Koniec cytatu ---
OK, wszystko poprawiłem zgodnie z ww. opisem.

uetam:
Tak, Miedzylesie-Lichkov skonczono elektryfikowac w tym roku. Przy okazji zmodernizowano stacje Miedzylesie.

TeKatka:
Tak i dzięki temu teraz bez problemów jeżdżą pociągi międzynarodowe (ostatnio widziałem siódemkę z czeskimi wagonami). Podczas modernizacji stacji Międzylesie polskie pociągi dojeżdżały do Domaszkowa. Obecnie w Międzylesiu sterowanie jest w pełni zautomatyzowane. [/EOT]

tygras:
Wiadomo dlaczego ta linia nie została z elektryfikowana???
Tczew - Czersk - Chojnice - Złotów - Piła Główna - Krzyż - Strzelce Krajeńskie Wschód - Gorzów Wielkopolski - Kostrzyn

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej