Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

LHS PACK

(1/1)

ST44-003:
Dziń Bry :)

Otóż jak wskazuje napis pod sygnaturką, rozpocząłem prace na taborem szerokotorowym. Wiem że do symka nie ma scenerii szeroko torowych ale cóż. :)
Prace polegają na zamianie sprzęgów na sprzęg samoczynny, likwidacji buforów, zmiana kół z 1435mm na 1520mm :)
W tym miejscu chciał bym prosić o fotki na tekstury, zdjęcia poglądowe kabiny LHSowskich gagarów (gdyż ta może ulec zmianie) no i wagonów (jeśli do symka istnieją takie, jakie jeżdżą na tym przewoźniku).

Jeśli jednak uważacie że pomysł wydania tych maszyn oraz wagonów nie jest warty zachodu, prace zostaną wstrzymane.

Pierwsze skreny z prac:

P.S. Zdjęcia TAMAR też mogą się przydać. A nóż widelec dostane olśnienia ;)

Gagarek:
Mam nadzieję, że to żółte czoło zostanie kompletnie zamienione? Tzn. LHSowe Gagary mają jakby wydłużony ten żółty fragment z czoła. I trochę ściemnić, bo ten wali po oczach. Niestety, mieszkam na Wschodzie Polski, więc żadnych zdjątek nie wykonam raczej :(

Pozdro, i keep workin' ;)

EU07-483:

--- Cytat: ST44-003 w 23 Lipca 2008, 15:47:44 ---no i wagonów (jeśli do symka istnieją takie, jakie jeżdżą na tym przewoźniku).

--- Koniec cytatu ---

Dziwne to zdanie w nawiasie...
No ale nie o tym - jeśli chodzi o wagony to bez nowego modelu nie da rady, ukraińskie węglarki są dosyć charakterystyczne...

ST44-003:
Można by podjąć wyzwanie i stworzyć te wagony, oczywiście po dostarczeniu odpowiednich materiałów. :)

EDIT: Gagar na skrenie ma prowizoryczną teksturę jak by co ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

Idź do wersji pełnej