Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

ED72 v2 (modyfikacja)

<< < (3/9) > >>

filip2h:
Ja mam takie dwa problemy:
1) Jadąc na trasie Krzyżowa2 nie włączył mi się ani raz CA. Jedynie tylko SHP przed ostatnim SBL oraz To. Nie wiem czym to może być spowodowane. 
2) Chyba jest jakaś animacja pod klawiszami "[ i ]" (bodajże spuszczanie okien). Gdy naciskam jeden z tych klawiszy, kamera zaczyna mi się kręcić i zachowywać tak jak by mnie miało zaraz w kosmos wywalić i EDyta wydaje dziwne odgłosy hamowania a po chwili wyskakuje mi błąd jak przy wykolejeniu składu.

AtapiCl:
Ad. 1 - wyłącz debugmode.
Ad. 2 - wyłącz debugmode.

ST44-003:
@Rewizor, posłuchałem Cię i zabrałem się do poprawiania kabinek. Poprawiłem okna, lampki i v-maxy, ale nie poprawiłem tej zakichanej przechyłki. Za... władysława się nie da. MKaczy wielki szacun dla Ciebie, bo stworzyłeś nieźle skomplikowaną kabine. Jeśli dasz rade to poprawił byś tą przechyłke co? ;)

REWIZOR:
Jak Wam z przechyłkami nie wyjdzie, poproście @Kudłacza.

MKaczy:

--- Cytat: ST44-003 w 22 Lipca 2008, 17:54:11 ---@Rewizor, posłuchałem Cię i zabrałem się do poprawiania kabinek. Poprawiłem...
--- Koniec cytatu ---
I Bardzo dobrze, wystaw gdzieś linka, a poprawie w pierwszym poście.

--- Cytat: ST44-003 w 22 Lipca 2008, 17:54:11 ---MKaczy wielki szacun dla Ciebie, bo stworzyłeś nieźle skomplikowaną kabine. Jeśli dasz rade to poprawił byś tą przechyłke co? ;)
--- Koniec cytatu ---

kabina skomplikowana? No bez żartów, proszę... wszystko jest w najlepszym porządku.

--- Kod: ---Parent main: Podłoga[Kabina Ed72 (Kurs90)]:
-elementy;
+-kabina Ew60:
-elementy;
--- Koniec kodu ---

Także jak przechyłki źle lecą, to raczej nie jest z mojej winy. Nie poprawię ich gdyż sadzę ze sie nie da. Poza tym ja przechyłek nie uznaje.

Pozdrawiam. 

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej