Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Textura wagonu Eaos(PMT) by: Hummel- Kontynuacja !

<< < (2/3) > >>

Żabek:
Kiedys była mowa, że nie robi się zdjęć na tekstury w pełnym słońcu, bo wychodzą paskudne cienie jak na tej teksturze.

WSK:

--- Cytat: Żabek w 02 Lipca 2008, 15:00:06 ---Kiedys była mowa, że nie robi się zdjęć na tekstury w pełnym słońcu, bo wychodzą paskudne cienie jak na tej teksturze.

--- Koniec cytatu ---
Właśnie obawiałem się, że to będziecie wypominać trudno akurat był okaz to robiłem a słońce świeciło.
Pozdr.

Żabek:

--- Cytat: hummel w 02 Lipca 2008, 15:15:04 ---Właśnie obawiałem się, że to będziecie wypominać trudno akurat był okaz to robiłem a słońce świeciło.
Pozdr.
--- Koniec cytatu ---
No to w takim razie trzeba to poprawic recznie w odpowiednim programie bo wg mnie taka tekstura, o lie bardzo ciekawa, jest kiepskiej jakosci :(

WSK:
Witam!
Dziś wydaję kolejnego eaosa przewożnika Pol-Miedź Trans.
Screen:
Paczka: http://www.eu07.pl/userfiles/70006944_pmt.rar
Wpis do .scn :node -1 0 505120-00256-5 dynamic PKP\eaos 70006944_pmt 401W 0.0 nobody 3 0 enddynamic
Oświadczam iż ktoś posiada fotki na textury wagonów towarowych i chce mi je wręczyc niech się zgłosi na meil lub gadu. Meil: hummeldance@wp.pl , Gadu: 3630129.
Jakies niedociągniecia opowiadac w tym wątku.
Serdecznie pozdrawiam Hummel:)

Patrykos:
Pięknie, oby tak dalej :) Lada moment będzie M62-1208 więc będzie do czego zapinać węglarki :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej