Autor Wątek:  Wydzielone z "Download day! (Firefox 3)"  (Przeczytany 2197 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Mariusz1970

• Zasłużony dla Symulatora
  • Otrzymane polubienia: 288
Wydzielone z "Download day! (Firefox 3)"
« dnia: 17 Czerwca 2008, 21:15:10 »
1)Po co mam ściągać coś, co mi się w ogóle nie przyda?
2)Ci, którzy to mają, po co im jeszcze raz to ściągać?
3)Przypomina mi ten wątek forum onetu
4)Gdyby to ode mnie zależało, cały ten wątek wylądowałby na Bocznicy, więc że tak powiem, twoje szczęście, iż modem nie jestem.

Wydzielam.
Akvin
« Ostatnia zmiana: 17 Czerwca 2008, 22:05:34 wysłana przez Akvin »

Offline Mariusz1970

Odp: Download day! (Firefox 3)
« Odpowiedź #1 dnia: 17 Czerwca 2008, 22:10:02 »
1)Po co mam ściągać coś, co mi się w ogóle nie przyda?
3)Przypomina mi ten wątek forum onetu
4)Gdyby to ode mnie zależało, cały ten wątek wylądowałby na Bocznicy, więc że tak powiem, twoje szczęście, iż modem nie jestem.
5)Ja w biciu rekordu nie będę brał udziału z ww względów.

PS
Akvin, uzasadnij, iż to jest OT. Ja nie widzę OT, tylko wyraziłem negatywną opinię. W regulaminie forum, tego nie zabrania się, tym bardziej, iż jest ankieta
« Ostatnia zmiana: 17 Czerwca 2008, 22:12:21 wysłana przez Mariusz1970 »

Offline mechatronik

• Kierownik sekcji napraw lokomotyw
    • Filmy kolejowe
  • Otrzymane polubienia: 172
« Odpowiedź #2 dnia: 17 Czerwca 2008, 22:24:13 »

Sęk w tym, że jeszcze nie mają bo dopiero dziś jest premiera Firefox-a 3 ;).
Autoryzacja: M62, M62Ko, M62M, BR231, BR232, BR233 060DA, TEM2, S200, t448p, SM42, SM30, SM03, SA105, SA108, SA132, SA134
EU07 (4E, 303E), ET21 (3E/1, 3E/1M), ET22, 111Ed, E4MSU, ES64F4, E186, E189, E140, E181, E182, E183, ET40, EN57, EN57AKW, EN76

Offline Mariusz1970

« Odpowiedź #3 dnia: 17 Czerwca 2008, 22:28:35 »
Ale wkurza mnie taka promocja produktu. Dobry produkt sam się obroni i nie potrzeba wtedy bicia rekordów (tym bardziej na tym forum+precedens). Stop owczemu pędowi i komercji.
Sęk w tym, że jeszcze nie mają bo dopiero dziś jest premiera Firefox-a 3 ;).

Spodziewacie się w porównaniu do poprzedniej wersji cudów?
« Ostatnia zmiana: 17 Czerwca 2008, 22:32:38 wysłana przez Mariusz1970 »

Offline youBy

• Deweloper
  • Co tam?
    • Automat Weryfikujący Regulację i Lambdę
  • Otrzymane polubienia: 889
« Odpowiedź #4 dnia: 17 Czerwca 2008, 22:52:06 »
Spodziewacie się w porównaniu do poprzedniej wersji cudów?
Tak, 15 kilopoprawek zrobili. Poza tym to wersja 3, więc czymś musi zasłużyć na nowy numer.

Akvin, uzasadnij, iż to jest OT. Ja nie widzę OT, tylko wyraziłem negatywną opinię. W regulaminie forum, tego nie zabrania się, tym bardziej, iż jest ankieta
Forum, to nie księga skarg i zażaleń - nie wyrażaj tu swego żalu np. na temat złego potraktowania Cię przez moderatora lub admina. Od tego są prywatne wiadomości. Pamiętaj też że moderator i admin nie mają obowiązku tłumaczyć się ze swojej decyzji.
Xoov
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w chwili publikacji. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podawania przyczyny, jak również informowania o tym.

Offline Mariusz1970

« Odpowiedź #5 dnia: 17 Czerwca 2008, 22:58:19 »
Tak, 15 kilopoprawek zrobili. Poza tym to wersja 3, więc czymś musi zasłużyć na nowy numer.
Fiu fiu, nowa jakość i pewno do tej pory nie spotykana :)

Forum, to nie księga skarg i zażaleń - nie wyrażaj tu swego żalu np. na temat złego potraktowania Cię przez moderatora lub admina. Od tego są prywatne wiadomości. Pamiętaj też że moderator i admin nie mają obowiązku tłumaczyć się ze swojej decyzji.

To fakt.
Ale nie zmienia to faktu, że mój tamten post nie był OT i to powinien być punkt wyjścia i dla mnie i dla modów.
Ponadto zasatanów się, bić rekordy można o wszystko, czy mamy zamieniać to forum, w forum o informacjach biciu rekordów?
Ale skoro Tobie yB i paru osobom to nie przeszkadza, ok, niech tak będzie, tylko później nie narzekajcie na jakość wątków i na forum ogólnie.
« Ostatnia zmiana: 17 Czerwca 2008, 23:09:00 wysłana przez Mariusz1970 »

Offline Akvin

• We Will Rock You
    • http://my.opera.com/akvin-profeta
  • Otrzymane polubienia: 2
« Odpowiedź #6 dnia: 17 Czerwca 2008, 23:17:07 »
Oczywiście że był OT. Składał się z czterech punktów z których dwa (o dwa za dużo) były niezwiązane bezpośrednio z tematem wątku a z oceną jego poprawności/bytu. Ocena poprawności wątku leży w kompetencjach administracji i została ona dokonana. Co więcej już drugi raz rozpoczynasz tą samą dyskusję ignorując decyzję administracji co do pozostawienia omawianego wątku. Mogę tylko ostrzec że Twoje dalsze postępowanie w tym kierunku będzie skutkowało reakcją podobną jak poprzednim razem.

Dział "Inne niekolejowe" nie ma ustalonej tematyki. Nie rozumiem więc w czym ów wątek jest gorszy od np "Wasze telefony komórkowe", "Ufololki ;)", "Edytor map do Unreal'a".

Wydzielam.
Pozdrawiam
All you have to do is save the world...