Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Pantografy jednak przed nebulą

<< < (23/25) > >>

EP08_015:
Sorki z tym 3 kopnołem się na ircu już mi powiedzieli faktycznie elektryczny to 4.

Dudus:
Dzięki ,,Winger".  Wreszcie mi się podniosły patyki. Wspaniała robota. Jednak ogarnęło mnie zdziwienie i już myślałem że to kolejny klops z patykami jak mi wywalalo zaraz po starcie. podawało komunikat: Event "duzapoczwp_s13 does not exit. To było z Twoim plikiem scenerii, z patha, tym w którym brakuje testowa1 i testowa2.
       Podmieniłem z powrotem plik scenerii na oryginalny i patyki poszły w górę na EU07 ; ET41 ; ET22, nawet z AI. A resztę loków zobaczę jutro.
SUPER !!!

Sm42:
A u mnie tylko Et22 podnosi patyki (chodzi mi o AI) :(

Dudus:
Do Sm42.
Spróbuj zrobić to samo co ja: Wywal wszystko do kosza i ściągnij jeszcze raz, tzn najnowszą wersję maszyny i patha Wingera. Potem zwróć szczególną uwagę przy wkładaniu patha do maszyny - bo tu najłatwiej możesz coś skopać. Wstępnie nie podmieniaj pliku scenerii bo tu mi zawieszło zaraz po starcie wczytywania, a z oryginalnym plikiem ,,scenery" chodzi dobrze. Na kiblu też.

t0mcioo:
sorki zep isze na watek po kilku stronach ale nie bylo mnie dluugo na forum. Mianowice chodzi mi o program Fraps:
- wersja od 2.0 ma mozliwosc nagrywaia dzwieku i jest platna (a demo ma ograniczenia). Co do dzwieku to wiem ze nie na wszystkich procesorach działa (chodzi o jakas specywiczna instrukce do CPU, a bynajmied do tego stopnia doszedlem po kiklunastu min bawienia sie z programem - na duronach nie działalo).
- wersje starsze nic 2.0 nie maja mozliwosci nagrywania dzwieku lecz sie (na 95%) darmowe i latwo je znalec przez http://www.google.pl

no  i to by bylo na tyle

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej