Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
EL200
(1/1)
ST44-003:
A można wiedzieć, co się stało z modelem EL200? Były skreny, ale wszelki słuch po niej zaginął. Można by prosić o uchylenie rąbka tajemnicy co do tego elektryka? Czy prace nad nim trwają czy przepadł bez wieści? ;)
Wydzielam posty dot. EL200, przenoszę do Na warsztacie.
Andrzej.
EP08_015:
Musisz zapytać kolege OLI_eu. Model był testowany w bugs. Za zgodą kolegi OLi_eu, przerobiłem oryginał kabiny do tego loka dla własnych potrzeb (już spory czas temu). Lok jeżdzi jak złoto. Ale @Oli nie podjał decyzji w jego sprawie. Kiedyś koledze @Oli proponowałem wydanie modelu wraz z "moją" wersją jego kabiny.
Ciekawostką w tym loku jest to iż prostota obsługi siega zenitu. Lok ma aparaty doslownie ściągniete z ew51. Czyli działa i rozpędza się jak jednostka na PSR. Lokomotywę wykorzystywano w tamtych czasach do manewrów.
@Oli mam nadzieję iż nie pogniewasz się jesli pokażę kilka screnów. Zresztą i tak wiele osób widziało już ten model.
http://members.lycos.co.uk/wlodzimierz/Screny_v2/EL200/
Pozdrowionka.
CT:
Włodku, jeśli masz czas i chęci to wydaj loka wraz z kabiną. Masz moje pełne popacie. Z braku czasu nie jestem wstanie sam tego zrobić.
EP08_015:
Dobrze podrasuje kabinę dodamy kilka dupereli i wydam. Na dzień dzisiejszy, małe poprawki kabiny, gdyż od tamtej wcieło mi maxa i musialem na nowo robić. ET22_rulz przygotowuje fizykę nową pod EL200. Jeszcze nie wiadomo jak wyglądaly te 2 mierniki co sa kolo nastawnika.
W każdym razie aktualizacja screnow jest.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej