Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Tekstury "siódemek" od adsima

<< < (7/8) > >>

Szymoniak:
W rzeczywistości(realu-jak ktoś rozumie tylko slangiem) końcówki są usytuowane na dole reflektorów tak jak
TU, a 303E-n ma końcówki umieszczone w zewnętrzną stronę czoła zwróconą do numeru identyfikacyjnego tak jak TU. Więc nie wiem o co chodzi, mówiąc że tekstura jest na model 303E-N skoro pasuje teksturą reflektorów (końcówek) na 303E...
Pozdrawiam.

adsim:
Witam. Oto tekstura EP07-1039. Zdjęcia tej siódemki dostarczył EU07-457 za co mu bardzo dziękuję.

Link: http://eu07.pl/userfiles/3160/EP07-1039.zip

adsim:
Witam. Czas trochę odkurzyć ten wątek. Ostatnio pojawiła się nowa 4E, więc teraz czas na nowe tekstury na ten model. Dziś mam dla Was dwa egzemplarze:
-EU07-134 z Zakładu Centralnego IC w fioletowym malowaniu po Oleśnicy. Zdjęcie możecie zobaczyć TU.
-EP07-187 z Zakładu Południowego IC w klasycznym zielonym malowaniu z listwami. Na zdjęciu prezentuje się TAK.
Autorem zdjęć powyższych lokomotyw jest EU07-033, któremu dziękuję za dostarczone zdjęcia:)

Linki:
EU07-134
EP07-187
Pozdrawiam.

adsim:
Wjazd do Lisowa, czyli coś z cyklu coming soon.

« Dodano: 16 Kwietnia 2010, 23:08:03 »Witam. Dziś oddaję w Wasze ręce teksturę jedynej lokomotywy typu 4E należącej do prywatnego przewoźnika. Autorem świetnych zdjęć tej lokomotywy jest Dyspozytor vel.  EU07-033. Tak oto wyglądała ta maszyna w jego obiektywie: http://www.railphoto.info/galeria/displayimage.php?pos=-5244

Dodatkowo postanowiłem udostępnić wersję tga tesktury EP07-242 dla osób, które wciąż nie mogą korzystać z Paczki Całościowej 2009. Dodam, że autorem jej zdjęć jest EU07-457.

Linki:
- 4E-004 DDS
- 4E-004 TGA
- EP07-242 TGA

Udanych służb życzę ;).

adsim:
To tylko zapowiedź małej aktualizacji jednej z tekstur ;).
Aktualizacja: Tekstura EU07-310 wraz z modelem dostępne są w najnowszej paczce całościowej.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej