Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

[model] 3e/ET21

<< < (9/10) > >>

Żuk:
Położenie w 3ds max można dowolnie zmienić :P

WSK:
@krzysiek626 Podałem przykład. Równie dobrze mogłem podac twoją fotkę ale co tam :)

Krzysiek626:

--- Cytat: Żuk w 27 Kwietnia 2008, 21:49:37 ---Położenie w 3ds max można dowolnie zmienić :P

--- Koniec cytatu ---
Dokładnie, ale *.max do 3dsa ma tylko autor, podejrzewam że porównać do oryginału może chcieć więcej osób. Więc dalsza dyskusja jest zbędna, tym bardziej po tym co napisał Epek.

Dolmio89:
A to ja może jeszcze zapytam czy jest w planach zrobienie wersji z okrągłymi zderzakami?

No i już cudownie by było gdyby istniała też "najpierwsza" wersja:

W końcu kabinę do niej już mamy :). Jak już pisałem mam książkę o ET21 i w razie potrzeby służę pomocą.

Pozdrawiam pracujących nad projektem, nie zrażajcie się tym narzekaniem.

bohunIC:
Było robione wg planów i schematów, więc nie wiem czemu tak się uczepiliście tej czołownicy? Myśle że jest kilka modeli i każdy przechodził jakiś lifting i przeróbki, jedne mają coś tak a drugie tak. Są jeszcze takie z pantografami bocznymi wykorzystywane tam gdzie Żabek robi scenerię. Fakt jest taki że lampy są skopane i trzeba je poprawić bez dwóch zdań.

Kolegę z książką poprosze na PW, potzrebuję opisu dachu i tego co się tam dokładnie znajduje i jak jest rozmieszczone.

PZDR

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej