Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
[model] 3e/ET21
Sigman:
--- Cytat: EP08_015 w 25 Kwietnia 2008, 18:07:44 ---Oli ale mowiles ze twoja ET21 bedzie dopiero w SPT czyzbyś zmienił zdanie? Z całym szacunkiem dla Ciebie napewno wydanie Twojej et była by miłą niespodzianką.
--- Koniec cytatu ---
Warto wydać ten model, bo jeżeli ma on czekać do wydania SPT, to NIGDY nie ujrzy światła dziennego. Chyba że jest ustalona realna data wydania SPT, choćby w przybliżeniu i prace w tym kierunku trwają. Z tego, co mi jednak wiadomo, to projekt SPT upadł, a szkoda byłoby tak dobrego modelu.
Mam też nadzieję że model Bohuna zostanie wydany normalnie, bez czekania na SPT.
AtapiCl:
--- Cytat: Sigman w 25 Kwietnia 2008, 18:21:36 ---Warto wydać ten model, bo jeżeli ma on czekać do wydania SPT, to NIGDY nie ujrzy światła dziennego. Chyba że jest ustalona realna data wydania SPT, choćby w przybliżeniu i prace w tym kierunku trwają. Z tego, co mi jednak wiadomo, to projekt SPT upadł, a szkoda byłoby tak dobrego modelu.
Mam też nadzieję że model Bohuna zostanie wydany normalnie, bez czekania na SPT.
--- Koniec cytatu ---
To masz złe informacje, bo SPT nie upadło... Ale nie rozwijajmy wątku o SPT tu, w tym temacie.
EOT
EP08_015:
Z tego co zauwazyłem nie raz dopiero po wydaniu modeli zaczyna się robota z teksturami. Podejrzewam ze dopiero jak Oli lub ktokolwiek wypuści jakikolwiek model, dopiero wtedy ludzie zaczynają robić do nich tekstury. Tak było w przypadku "nielegalnych cześciowo" modeli Barta. Na początku jak Olo wypuszczał EN57 tak samo była tylko jedna tekstura. Siódemki Ola miały 3 tekstury itd...
Tak więc kolego Oli zachęcam do wydania ET21, a na_pewno i tekstury będą powstawały.
Iwan
Patrykos:
--- Cytat: EP08_015 w 26 Kwietnia 2008, 15:09:41 ---Tak więc kolego Oli zachęcam do wydania ET21, a napewno i tekstury będą powstawały.
--- Koniec cytatu ---
Ja już zbieram zdjęcia na tekstury pod te modele :) Śmiało Oli.
bohunIC:
Postęp z prac, zrobiłem wózki i mapowanie, coś ala jak jest teraz pod 201e.
http://eu07.pl/imageshack.us/img504/test1pa1.jpg
http://eu07.pl/imageshack.us/img392/test12ny3.jpg
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej