Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
[model] 3e/ET21
Sigman:
Rozumiem, że modele Bohuna i Oli_EU to dwa inne modele, tak?
Ogólnie co do modelu 3E i tekstur, to jestem chętny, żeby wykonać teksturę 3E-100 na nowy model. Poniżej prezentuję 3E-100 z moją teksturą na starym modelu:
Mam jeszcze prośbę do modelarzy: Czy możliwe jest wykonanie specjalnego modelu pod 3E-100 z klimatyzatorami? Przedstawiam zdjęcia tego:
Pasowałoby jeszcze wykonać kabinę do 3E-100, na którą mam materiał. Dźwięki też mam już zrobione.
Pozdrawiam i gratuluję świetnych efektów!
Wilu:
No Sigman, bardzo fajna ta tekstura Orlenu :], a co do modelu to rewelacja.
EP08_015:
--- Cytuj ---Oczywiście, chodziło mi o wyprodukowanie innych tekstur na podstawie wzorca.
--- Koniec cytatu ---
Kolego @Oli, model zawsze możesz wydać, a napewno później znajdą się chętni co zrobią bardziej lub mniej zaawansowane jakościowo tekstury. Najwazniejsze że ta Twoja główna będzie właściwa i dobrej jakości.
Pozdrowienia.
bohunIC:
Siemano!
Dziękuje za słowa uznania. No to teraz powiem że kabina standardowa pasuje do tego modelu i niema z tym problemu. Nie wiem jeszcze co model będzie posiadał z bajerów, musze dokończyć podstawową wersje i zdobyć porządne textury, o co proszę wszystkich chętnych. Widziałbym to w ten sposób, że np. EU05 wykonałby porządna texture z rozmieszczeniem elementów mniej więcej jak w starych, może być TGA, albo BMP. Ja zrobie mapowanie i potem już pod tą będzie sie robić textury.
Oli a co Cię tak wzięło na sputnika? W prawdzie mój sie trochę umywa z tym co jest u ciebie po renderze, ale pozwól mi skończyć, może będzie też dobry!
PZDR
youBy:
--- Cytuj ---Oli a co Cię tak wzięło na sputnika? W prawdzie mój sie trochę umywa z tym co jest u ciebie po renderze, ale pozwól mi skończyć, może będzie też dobry!
--- Koniec cytatu ---
Jakby to powiedzieć: on już swoje lata ma (model) :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej