Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Krótki opis scenerii dla instalatora

<< < (2/3) > >>

janek32:
To ja napiszę. Przejechałem tą trasę sporo razy. Ti chyba druga po Linii 546 sceneria, którą najczęściej jeżdżę.

Bochnia - Brzesko Okocim: Trasa normalnotorowa (1435mm) o długości około 16km. Mamy do wyboru kilka misji (pociąg osobowy z EU07, pociąg towarowy z ET22, pociąg towarowy z EU07). Gdy jedziemy pociągiem osobowym zatrzymujemy się na każdym przystanku (są dwa). (2004)

kgb:
To może ja dodam jeszcze coś, bo jeżdże często na tej trasie w realu.

Bochnia-Kłaj-Jasień Brzeski-Brzesko Okocim
trasa liczy sobie około 22km

Mutopompka:
no to wszyscy zapomnieli chyba o Całkowie. Trasie idealnej pod każdym względem, a o klimacie jej nie wspomnę.

janek32:
W sumie to chciałem  o tym Całkowie napisać.

No to tak:
Macierzewo - Paszki Wielkie - Całkowo - Wiliś  - Jarkawki: Trasa normalnotorowa (1435 mm) prowadząca głównie przez wsie. Jest trasą niezelektryfikowaną. Mamy do wyboru dwa pociągi, oba prowadzą SN61.  Oba pociągi zatrzymują się na każdej stacji lub przystanku. Trasa dobrze dopracowana. (2006)

Jeśli nie pasuje ostatnie zdanie, można je usunąć.
To jeszcze opisze Bałtyk:
Bałtyk Plaża - Bałtyk - Alakowice: Sceneria normalnotorowa (1435 mm) o długości około 20km. Możemy poprowadzić EN57, EU07, ET41 i SM31 (pociąg zdawczy). Trasa jest zelektryfikowana i przystosowana do jazdy z prędkościa 160 km/h. (2006)

uetam:
Do całkowa można dodać, że niestety ma trochę nierealstyczne łuki :)
Bałtyk pierwotnie miał mieć 100 km a ta linia jednotorowa to miał być dodatek 'low' dla tych ktorym komputery nie uciagna calej trasy :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej