Symulator EU07 (i nie tylko) > Screeny
Wasze filmy z symkiem w roli głównej
M79r:
Macieju nic nie jest włączone poza AI i wejściem do loka. Wchodze a tam takie cyrki. Myślałem, że to podmiana spalinówki na szopie dała taki efekt ( coś mogło sie zbugować) ale nie powinno (chyba)
TomekG:
Witam po bardzo długiej przerwie... :) Załączam film, w którym mam kilka pytań i takie jedno podstawowe... Jakby ktoś oglądał i odpowiedział w komentarzu pod filmem, to byłoby miło. Jak nie, to będę "męczył" w innym wątku. ;)
matek123:
Podejrzewam, że prędzej uzyskasz odpowiedź, jakbyś tu zadał pytania, najlepiej z odniesieniem do minuty filmu, nie każdy ma czas oglądać godzinne nagranie.
TomekG:
Wiem, dlatego to tak bardziej żartem napisałem. ;) Że jakby ktoś jednak oglądał... ;) Pytanie zapewne zadam, ale na dziś mi baterii już zabrakło na myślenie i zadawanie pytań (wychodzi siedzenie od miesiąca przy nowym PC, począwszy od jego wybierania z wiedzą na ten temat zatrzymaną lata temu ;)) Pytanie główne dotyczy problemów z nagrywaniem, które widać w filmie.
P.S. To nic nie zmieniło, ale wyłączyłem przyspieszenie sprzętowe w opcjach przeglądarki na razie na wyrywki nic, ale to jeszcze nic nie oznacza, bo to co jakiś czas się dzieje, anie zawsze. Oczywiście mam na myśli same oglądanie filmów na YT. ;)
Nawigacja
Idź do wersji pełnej