Symulator EU07 (i nie tylko) > Screeny

Wasze filmy z symkiem w roli głównej

<< < (57/140) > >>

Sawi:
Według mnie nie niszczy, tylko jest po prostu życiowy. Z tego co dobrze pamiętam to prawie każdy utwór hip hop'owy ma przesłanie życiowe i jakiś morał.

chemik35:
Ja uważam, że kwestia doboru muzyki jako tło do filmiku, to tylko i wyłącznie gestia autora. Jest prawdą, że nie wszystkim się ten typ muzyki podoba i na to przy tworzeniu podkładu powinno się zwracać uwagę. Mnie osobiście jakoś nie przeszkadza ten podkład - idzie "nowe" to i nowomodna muzyka do tego pasuje. O samych utworach hip-hopowych powiem tyle, że dobrze, że są tacy ludzie, którzy wolą coś skomponować, niż tracić czas i życie na głupoty. :)

Sawi:
@chemik35 prawda jest taka, że prawdziwy hip hop powstał  i dojrzewał na ulicy. I nie mam tu na myśli różnych tekstów z różnymi epitetami na k itd. Mam na myśli takie nazwijmy to osiedlowe akcje i uliczne życie przelane na papier ku przestrodze dla młodych.

ST44-003:
To samo można powiedzieć o muzyce rockowej, która też niesie swoje przesłanie ;) Jednak zarówno w rocku jak i hiphopie możemy wyróżnić utwory niosące przesłanie (Kult, Perfect, Peja, Paktofonika, Abra dAb) oraz te które można posłuchać, ale tekst nie jest szczególnie ambitny (chociaż by Mezo które naprawdę nisko upadło ;) ). Każdy ma swój gust muzyczny i każdy inaczej odbiera muzyke. Dla mnie nawet taki Eastclubbers - Feelin czy Equal in live ma w sobie to coś, co w niekażdych utworach występuje.
Skończmy jednak to OT, Rewizor patrzy ;P

Wilu:
No to co by dogodzić "starym prykom" jeśli chodzi o klimat wizualny i dźwiękowy - pierwsza produkcja w 2012:

&feature=youtu.be

Zapraszam!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej