Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Wagon Fas 443V (by Żabek, Sigman i GW)

(1/4) > >>

Sigman:
Witam!

Przedstawiam wagon samowyładowczy Fas typu 443V autorstwa kolegi Żabka. Podwozie do wagonu jest autorstwa GlowaWojtasa, a tekstury oraz zdjęcia do nich są autorstwa mojego ;)

Wykonałem 4 tekstury, które są po kolei zaprezentowane na screenach, w takiej kolejności są też ponumerowane pliki z teksturami. Mamy więc: niebieski, zielony z wózkami 25TN, brązowy oraz zielony lekko przybrudzony.

Jescze jeden screen:

Wagon można wypełnić trzema rodzajami ładunku: węglem, grubymi kamieniami i drobnymi kamieniami (żwirem).

Link do paczki: http://www.eu07.pl/userfiles/443V.rar

Wszystko waży 12,6 MB ze względu na tekstury w dużej rozdzielczości (pewnie część z Was będzie krzyczeć, że nie potrzebne takie duże i w ogóle, ale dałem na próbę :p ).

Wpisy do dynamic.dat i do scenerii można znaleźć w pliku tekstowym zawartym w paczce.

Ja jako pierwszy składam tu oficjalne podziękowania dla Żabka za wykonanie wagonu (przy okazji dla GlowaWojtasa za podwozie ;) )

Ściągajcie, cieszcie się, komentujcie ;)

MuNiO:
1. wpis do dynamic.dat nie jest potrzebny
2. wozek 1XT - jest za wysoko - kolo umieszczone niesymetrycznie

Dolmio89:
No wszystko pięknie, sprzęg 3D powoduje opad szczeny, jednak wężyki to trzeba dopracować bo u mnie dzieją się takie rzeczy:

Poza tym model świetny. A na 3 screenie widać coś interesującego poza wagonem.... Czy czeka nas kolejna niespodzianka i nowy model gagara? :)

EDIT
Link do screenów poprawiony.

Żabek:

--- Cytat: Dolmio89 w 09 Kwietnia 2008, 20:40:40 ---(...)u mnie dzieją się takie rzeczy: (...)
--- Koniec cytatu ---
Może jakieś inne coś niż reklama hostingu?

--- Cytat: MuNiO w 09 Kwietnia 2008, 20:34:13 ---1. wpis do dynamic.dat nie jest potrzebny

--- Koniec cytatu ---
To nie dawaj.

--- Cytat: MuNiO w 09 Kwietnia 2008, 20:34:13 ---2. wozek 1XT - jest za wysoko - kolo umieszczone niesymetrycznie

--- Koniec cytatu ---

To używaj wersji z wózkami 25TN.

Sigman:

--- Cytat: Dolmio89 w 09 Kwietnia 2008, 20:40:40 ---Poza tym model świetny. A na 3 screenie widać coś interesującego poza wagonem.... Czy czeka nas kolejna niespodzianka i nowy model gagara? :)

--- Koniec cytatu ---

Oj co za gapa ze mnie!!!!!! Nie zauważyłem, że wszedł w kadr.... Mam nadzieję, że potraktujecie to jako zapowiedź... :P Ale w tym temacie zajmujemy się wagonem 443V :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej