Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Nowe t3D SM42

<< < (2/2)

andy:
Witajcie Koledzy !!!

Jeśli się mogę odezwać i nie objadą mnie zaraz Panowie Admini którzy z wielką Pasją pewnie wylewają swoje frustracje na innych...
To:

Mam Wielką Prośbę co do Planu taboru Dobrze by było jeśli by ktoś się zajął sprawą SP32 , jeździ ich jeszcze całkiem sporo na PKP chociaż Większość już skasowano a pozostawiono oprócz egzemplarza SP32 147 (mówię o tym który widziałem pewnie parę innych jeszcze zostawili ) , więc oprócz dedykowanego egzemplarza jeżdżą tzw komputerki czyli maszyny zmodernizowane z reflektorami halogenowymi , silnikami MTU i komputerowym systemem sterowania silników trakcyjnych INTELO (Czeskim z Resztą) tak samo jak w nowych Gagarinach n LHS-ie.

Warto by się nią było zająć to jeszcze bardzo Popularna Lokomotywa na liniach nie zelektryfikowanych jak np w moim mieście.

Pozdrawiam a, Panowie Admini niech się nie gniewają , ja naprawdę aż się boję o cokolwiek zapytać żeby nie dostać Bana , a Przecież Forum jest po to aby sobie pomagać nieprawdaż   przynajmniej dla mnie...

andy.

Boisz sie zapytac, a jednoczesnie zaczynasz od wyzywania adminow od frustratow... Przyjmij do wiadomosci, ze my tu dbamy i porzadek. Iwan

youBy:

--- Cytat: andy w 20 Marca 2008, 20:45:35 ---(...)Przecież Forum jest po to aby sobie pomagać nie prawdasz  przynajmniej dla mnie...

--- Koniec cytatu ---
Znaczy żeby pomagać ogólnie, czy żeby pomagać dla Ciebie?

W każdym razie możesz pomóc kompletną dokumentacją zdjęciową obu egzemplarzy.

MK_Mariusz1982:
Witam

Nie ma problemu, jak twórcy taboru uznają że pora zrobić SP32 to zrobią, a póki co jak zależy Ci tak bardzo na tej maszynie to może sam zaczniesz coś do niej robić...:)

Pozdrawiam

mk1992:
Jak będziesz zadawał mądrze pytania i w odpowiednich działach, po wcześniejszym sprawdzeniu, czy ktoś już o to samo pytał to nie masz się czego bać. A admini i moderatorzy czynią swoją powinność. Troche przesadzasz kolego z tą frustracją...

A co do SP32 to zamiast proponować co trzeba zrobić, skombinowałbyś sobie 3ds maxa i zaczął sam robić tego loka. Tutaj ''nie jest koncert życzeń'', chcesz coś do symka to sam zrób, a jak nie masz o tym pojęcia, to czekaj cierpliwie aż komuś się zachce to robić.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej