Symulator EU07 (i nie tylko) > Screeny

Zielona Łączka - Stare Bale >>750 mm<<

<< < (2/9) > >>

adsim:
Witam. Bardzo ładnie się prezentuje ta traska. Ten płaski teren i pola wyglądają prawie jak ŻKD :) Co do wskaźników, to ja widziałem tylko W6a. Jak by Ci się chciało, to możesz dodać jeszcze drewniane słupy telegraficzne przy torach (takie jak w Całkowie).

mechatronik:

--- Cytuj ---PS.2 Czy na liniach wąskotorowych ustawia się wskaźniki typu: W4, W16 i ograniczenia? Pytanie kieruję tylko do tych, którzy wiedzą na pewno.

--- Koniec cytatu ---

Na 100% stosuje sie W4 (może nie wszędzie ale ja się wiele razy z nim spotkałem), co do W16 wydaje mi się, że spotkałem go niedaleko stacji w Stegnie lub w Sztutowie :) (poszukam może go gdzieś uchwyciłem na fotce lub filmie :] )

Właściwie to na wąskotorówce spotkałem się z :

Wz1, Wz2, Wz3, W4, W5, W6a, W8, W9, W13, W16, W27 (w kolejności z E1 )

Pozdrawiam.

Sm 42 driver:

--- Cytat: adsim w 15 Marca 2008, 22:54:52 ---Jak by Ci się chciało, to możesz dodać jeszcze drewniane słupy telegraficzne przy torach (takie jak w Całkowie).

--- Koniec cytatu ---

Witaj. A o tym to nie pomyślałem. Postaram się to zastosować.

Wszystkim dziękuję za rady o osygnalizowaniu, napewno się przydadzą. Ale oczywiście im więcej tym lepiej.

Pozdro.

eu07_304:
Co tam się stało, że tak krzywo /zaznaczone na czerwono/:

Sm 42 driver:

--- Cytat: eu07_304 w 16 Marca 2008, 15:57:35 ---Co tam się stało, że tak krzywo /zaznaczone na czerwono/:

--- Koniec cytatu ---

Hmm ... krzywo? Może to tak tylko z daleka wygląda.
No to może pokażę to z innej trochę strony.  8)

I jak?  :) Pozdro

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej