Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Radiotelefon

<< < (5/6) > >>

Paul:
Może kiedyś :P Ale raczej nie w połączeniu z MaSzyną :P

Grzegorz KK:
 "w tym szaleństwie jest metoda". W dzisiejszych czasach jest możliwe wykonania praktycznie wszystkiego. A zauważyłem że do nowych rozwiązań każdy użytkownik jest nastawiony od razu na strate. Z takim podejściem wielu wielu rzeczy by nie powstało do symka.

RooteK:

--- Cytuj ---Może kiedyś :P Ale raczej nie w połączeniu z MaSzyną :P
--- Koniec cytatu ---

No jasne, ze nie :] To raczej mało możliwe.
Ale jak tak sie wszyscy napalili na ten radiotelefon-skype, to myślałem, ze juz ten symek jest on-line :)

Paul:

--- Cytat: Grzegorz KK w 04 Kwietnia 2008, 20:01:33 ---W dzisiejszych czasach jest możliwe wykonania praktycznie wszystkiego.
--- Koniec cytatu ---

Maszyna nie nadaje sie do symulacji SRK, tak samo jak mój symulator nie nadaje się do symulacji prowadzenia pociągu.

--- Cytat: GlowaWojtas w 04 Kwietnia 2008, 20:36:36 ---Ale jak tak sie wszyscy napalili na ten radiotelefon-skype, to myślałem, ze juz ten symek jest on-line :)
--- Koniec cytatu ---

Bardzo logiczny wniosek :P

Pozdr, Paweł

maszynista na szkoleniu:

--- Cytat: Grzegorz KK w 17 Lutego 2008, 12:57:36 ---
--- Cytat: Darth Luk w 17 Lutego 2008, 12:46:31 ---Ostatnia dyskusja skończyła się na tym własnie że to niemozliwe.

--- Koniec cytatu ---

Ja kiedyś próbowałem.Ale nie chce mi się rozwijac tematu. Poczekamy zobaczymy. narazie mogą byc tylko "plany schematyczne"(nawet to nie chyba) ,sam się zastanawiałem czemu symek nie pozwala na takie rozwiązania(czasochłonne i niekoniecznie musi wyjśc efekt taki jak chcemy), wszystko by dało się zniwelowac.Przecież wszystko jest wykonalne, i nie mówcie że nie !.
Bo możliwości to jest od groma i ciut ciut.

PS:Nie od razu Kraków zbudowano.
Z mojej strony EOT.
Z poważaniem Grzegorz.

--- Koniec cytatu ---

Aha,ale z kumplem @m1a2t3i4  gadałem jak graliśmy w symka prez skypa i mi ani jemu komp się nie zacinał i symulator też.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej