Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Zdjęcia "perełki" poszukiwane.

<< < (2/3) > >>

Grzywa:
A to nie sa przypadkiem te kible "z odzysku" ?

PEKAP:

--- Cytat: Mihau_PCC w 15 Lutego 2008, 20:26:58 ---O takie chodzi?

--- Koniec cytatu ---

Nie, na Twoim zdjęciu to chyba coś takiego jak EN57-608, a mnie chodzi o takie co dałem na przykładowej fotce w pierwszym poście, mają jakiś biały klocek między reflektorami, jajkowate kontrolki w kabinie.

EU07-483:

--- Cytat: PEKAP w 15 Lutego 2008, 21:41:33 ---mają jakiś biały klocek między reflektorami, jajkowate kontrolki w kabinie.

--- Koniec cytatu ---

Ten "klocek" to gniazdo od naglosnienia.

A jesli chodzi o kible - sa to pierwsze gruntowne moderny EN57, powstawaly gdzies tak w polowie 2004 r. A robił to bodajże ZNTK MM - przynajmniej krakowska perełke (bo tak nazywana jest ta moderna w naszym ZPR)

MKdudu:

--- Cytat: PEKAP w 15 Lutego 2008, 19:00:46 ---W związku z (odległą) chęcią wydania nowych EN57, zwracam się z uprzejmą prośbą (do osób, które mają możliwość) o wykonanie zdjęć na tekstury jednostki zmodernizowanej tzw. perełki (np. http://www.gpk.polskakolej.info/details.php?image_id=407). Dziękuję.

--- Koniec cytatu ---
Witam, otóż posiadam rozkład obiegowy jednostek, więc jak się pojawi to ją złapie, zapytam jeszcze mojego kolegi czy ma zdjęcia na tekstury bo to jego stronka więc może bedzie miał.

Pozdrawiam.

PEKAP:
W związku z chęcią wydania paczki całościowej, w której mają znaleźć się nowe jednostki, ponawiam prośbę o zdjęcia na tekstury zmodernizowanej EN57, tzw. perełki. Jednostki te wyglądają jak zwyczajne jednostki :P, różnią się tylko tym, że na przodzie posiadają charakterystyczny klocek (gniazdo nagłośnienia). Kabina ich utrzymana jest w odcieniach szarości i posiadają jajkowate lampki kontrolne na pulpicie. Aktualnie nie jestem w stanie znaleźć zdjęć przykładowych.

Pamiętaj, robiąc dobre zdjęcia tej jednostki na tekstury przyczyniasz się do szybszego wydania paczki i masz swój wkład w rozwój symulatora.

Dziękuję, pekap.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej