Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Nowości taborowe by Sakorius - Profeta - Sigman - Hunter

<< < (60/64) > >>

pol102:
Nie odwiedzałem forum, a tym bardziej tego tematu od 3 miesięcy... matura, wyjazd do pracy do Niemiec itd, itp. Myślałem, że coś straciłem ale w sumie to nadal prezentuje się roszczeniowy charakter względem deweloperów... Smutne to bo większość skaczących do gardła szaraczków nie widziała 3D Studio Max na oczy... Ja porzuciłem modelowanie i jedyne co robię to zaopatruję dewsów w materiały jakie udało mi się zdobyć. Zamiast konstruktywnej krytyki jest ciągłe naskakiwanie za jakieś niuanse. Im coś jest mniej ważne i mniej widoczne tym jest większy bulwers. Ludzie, zamiast wyżywać się na deweloperach lepiej przejdźcie się i poróbcie zdjęcia na tekstury, rysunki poglądowe, cokolwiek pożytecznego. Jestem zaskoczony tym, że hunter wrócił do działania (Grigorij good job!) i tym, że Mat strzelił focha... Gratuluję zaangażowania w projekt i życzę szybkiego uporania się ze wszystkimi bolączkami.

hunter:
W przygotowaniu kabina 4e-tv - wersja b(a)rdzo rozgrzebana :)

maciekmaciek:
Model kabiny TV będzie przerobionym modelem ZEZ-a?

hunter:
NIE. Na razie jestem w fazie obrobki zdjec , by zrobic z nich tekstury.

« Dodano: 21 Września 2009, 22:07:09 »Pierwsze postepy :)

Rozi:
Słuchajcie, a czy wszędzie musi być paczka z papierosami? Na lokomotywie zabronione jest palenie papierosów i my jako MK na swoich lokomotywach mamy takie paczki. Trochę niekonsekwencja, bo my przecież chcemy mieć tabor w jak najlepszym stanie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej