Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Nowości taborowe by Sakorius - Profeta - Sigman - Hunter

<< < (57/64) > >>

maciekmaciek:
@hunter, popraw hebelki, bo model ze zdjęciem nie pokrywają się. :) A tak to wszystkie kabiny które są tu zaprezentowane, cacy :P
@Profeta, a może znajdzie się jakiś screen z EP09? :>
Powodzenia!

hunter:

--- Cytat: maciekmaciek w 16 Czerwca 2009, 17:31:14 ---@hunter, popraw hebelki, bo model ze zdjęciem nie pokrywają się. :)
--- Koniec cytatu ---
To byla pierwsza wersja jeszcze z roboczymi teksturami. W zalaczniku "prawie" skonczona wersja, bo jeszcze troszke rzeczy zostalo :)

kolejarz14:
Screeny bardzo ładnie się prezentują,aczkolwiek drażni mnie pewna sprawa,otóż:
-W rzędzie gdzie znajduje się lampka Jazda na oporach powinny być 3 kontrolki a znajdują się 4.Z czym ta czwarta jest powiązana??

hunter:
Ogrzewanie kabiny

Karol155-7:

--- Cytat: Profeta w 16 Czerwca 2009, 10:01:36 ---Jeśli będzie zainteresowanie z Waszej strony tym dodatkiem to oczywiście rozwinę go o 303E.
--- Koniec cytatu ---
Ja jestem jak najbardziej zainteresowany, głównie dlatego żeby podczepic go później z nowymi teksturami adsima ;)

--- Cytat: Profeta w 16 Czerwca 2009, 10:01:36 ---Podobnie od Waszego zainteresowania zależy wykonanie kabin EP07-10XX, z tym, że w wersji naprostszej
--- Koniec cytatu ---
Tu tak samo, jeżeli masz chęci to ja jestem za, aczkolwiek taka EP07 była na forum zapowiedziana wraz z Linią61 na filmikach ;) Także jeżeli wyjdzie owa kabina o której pisze, to niekoniecznie musisz robic nową.

--- Cytat: Profeta w 16 Czerwca 2009, 10:01:36 ---Jeśli chodzi o kabinę to będzie to kabina autorstwa KURSa90, którą wszyscy dobrze znacie, lekko zmodyfikowana przez MKaczego. Co do nowej kabiny to muszę zasięgnąć wieści.
--- Koniec cytatu ---
Czy to jest ta---> kabina?

--- Cytat: Profeta w 16 Czerwca 2009, 10:01:36 ---Na koniec życzę wszystkim udanego dnia i cierpliwości, która jest niezbędna w oczekiwaniu na moje dodatki ;).
--- Koniec cytatu ---
Wiadomo, jeżeli wszystko ma być dopracowane, to warto poczekać, grunt żeby wyszło ;)

Teraz jeżeli chodzi o Twoje kabiny, to mi szczeka spadła na ziemie, szczególnie przypadła mi do gustu kabina nr.2 :) a konkretniej to spodobały mi się te grubsze ramy od szyb czołowych.

hunter-Twoja też bardzo ładna ;)

Pozdrawiam.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej