Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Nowości taborowe by Sakorius - Profeta - Sigman - Hunter

<< < (4/64) > >>

MK_Mariusz1982:
Witam

Dziś sfociłem EU07-076 z ZT Żurawica, jak tylko EU05 pojawi się na forum i GG prześle mu te foty i będzie to kolejna siódemka z Żurawicy których jest tam zaledwie kilka, chcę dodać że jak sami widzicie u góry EU07-033 też jest mojego autorstwa, ale nie tylko ta bo jeszcze EU07-133 ta maszyna też będzie w symulatorze. Wszystkie te maszyny należą do ZT Żurawica. Mam też EU07-331 którą tak samo jak inne dostarczyłem koledze EU05 na tekstury, ta maszyna jest z ZT Lublin.

Pozdrawiam

Sakorius:

--- Cytat: Patrykos w 10 Lutego 2008, 09:44:33 ---Jeśli trzeba, mogę wykonać 3 tekstury 4E :
07-202 - Wrocław, zwykłe 4E
07-240 - wrak bez wózków na szopie, zez
07-114 - nówka po O(b)leśnicy, 4E
(...)
--- Koniec cytatu ---

Z tym będziesz musiał sie na dzień dzisiejszy wstrzymać, chyba że @EU05 udostępni Ci schemat mapowania, bo to od niego zależy:)

--- Cytat: Patrykos w 10 Lutego 2008, 09:44:33 ---(...)Sak - jesteś zainteresowany SM42-471 oraz jakiegoś tam SMroda z lotosu?
--- Koniec cytatu ---
Oczywiście, że jestem zainteresowany, odezwij się na gg.

Jeśli ktoś jeszcze posiada zdjęcia lokomotyw SM/SP/SU42 to proszę o podesłanie tychże zdjęć, na pewno się przydadzą :)

uetam:
Tylko takie nazywanie tekstur zastapi tekstury z siodemek barta. No chyba, ze umiesciscie swoje 07 w nowych katalogach ;)

Sigman:
Mam pytanie: czy w związku z nowym modelem SU45, zmieni się mapowanie tekstur? Wolałbym, żeby moje obecne tekstury pasowały do nowego modelu, zeby nie robić ich od nowa.

Profeta:
Róbcie Panie i Panowie zdjęcia EP09 na tekstury. Mamy znaczny deficyt tych maszyn w zbiorach. Z tego powodu zwołuję pospolite ruszenie w tej kwestii ;)
Pozdrawiam!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej