Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Nowości taborowe by Sakorius - Profeta - Sigman - Hunter
mejdzel:
Dobrze, a jak wyglądają kabiny lokomotyw elektrycznych?
rusek:
Po co robić nową kabinę do SU45? skoro moja jest już na ukończeniu. Napisałem w moim wątku ile mam zrobione i jak wygląda sytuacja z pracą nad tą kabiną.
Monczan_SP32:
Od przybytku głowa nie boli...
MuNiO:
--- Cytat: rusek w 18 Listopada 2008, 14:10:35 ---Po co robić nową kabinę do SU45? skoro moja jest już na ukończeniu. Napisałem w moim wątku ile mam zrobione i jak wygląda sytuacja z pracą nad tą kabiną.
--- Koniec cytatu ---
Pod jaki model ? Stary czy nowy ?
Sakorius w kabinie Smrodka brakuje lapki czuwaka za plecami mechanika - gdy jedziemy krotkim przodem to mechanik ma lapke na tylnej sciance kabiny blisko okna.
Sakorius:
--- Cytat: mejdzel w 17 Listopada 2008, 22:37:44 ---Dobrze, a jak wyglądają kabiny lokomotyw elektrycznych?
--- Koniec cytatu ---
Tutaj mamy przykład pytania, które nie zachęca twórców do pracy nad dodatkami i do ich wydawania. Ponieważ użytkownik zadaje pytanie zbędne i denerwujące (w dużych ilościach). Odpowiadam: Jak autor będzie miał takie "widzimisie", to pokaże efekty prac! Nigdzie nie jest napisane, że twórca dodatku ma na bieżąco i na każde zawołanie pokazywać efekty prac...
--- Cytat: rusek w 18 Listopada 2008, 14:10:35 ---Po co robić nową kabinę do SU45? skoro moja jest już na ukończeniu. Napisałem w moim wątku ile mam zrobione i jak wygląda sytuacja z pracą nad tą kabiną.
--- Koniec cytatu ---
No ok, ale Twoja kabina będzie dostosowana do starego modelu, który zawiera bardzo dużą ilość błędów (szczególnie w geometrii pudła). Co za tym idzie, nie będzie ona pasować do nowego modelu.
--- Cytat: MuNiO w 18 Listopada 2008, 14:33:07 ---(...)
Sakorius w kabinie Smrodka brakuje lapki czuwaka za plecami mechanika - gdy jedziemy krotkim przodem to mechanik ma lapke na tylnej sciance kabiny blisko okna.
--- Koniec cytatu ---
Wiem o tym ;) Obecnie filmik jest już lekko zdeaktualizowany, ponieważ kabina zawiera już wiele nowych elementów :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej