Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Nowości taborowe by Sakorius - Profeta - Sigman - Hunter

<< < (3/64) > >>

EU07-483:

--- Cytat: Sakorius w 09 Lutego 2008, 23:55:41 ---
--- Cytat: ST44-003 w 09 Lutego 2008, 23:41:07 ---(...)czy jesteście w stanie na ten model wykonać text EU06-08? (...)

--- Koniec cytatu ---
Obecnie nie mamy tego loka w zbiorze taboru obfoconego na tekstury (a jest on dosyć pokaźny), więc może jednak w jakiejś wolnej chwili wybierzesz się na stację gdzie może uda Ci sie trafić na EU06-08 :]

--- Koniec cytatu ---
Obfociłem dla EU05, z koncem listopada EU06-08. Oczywiscie lok w stanie agonalnym, z zabezpieczonymi oknami (nie jezdzi juz ładnych pare lat, wiec wyglada jak wyglada - przeznaczony do kasacji).

Mihau:
Ja mam jedno pytanko:
Czy tekstury siódemek na model Barta będą pasowały na Wasze modele?

Sakorius:

--- Cytat: Mihau_PCC w 10 Lutego 2008, 07:20:45 ---Ja mam jedno pytanko:
Czy tekstury siódemek na model Barta będą pasowały na Wasze modele?

--- Koniec cytatu ---
Nie, nowe siódemki mają zmienione mapowanie, więc tekstury z modelu Barta nie będą pasować.

--- Cytat: EU07-483 w 10 Lutego 2008, 03:53:53 ---Obfociłem dla EU05, z koncem listopada EU06-08. Oczywiscie lok w stanie agonalnym, z zabezpieczonymi oknami (nie jezdzi juz ładnych pare lat, wiec wyglada jak wyglada - przeznaczony do kasacji).

--- Koniec cytatu ---
Czyli po prostu EU05 nie ujął w spisie fotek tego loka. Dlatego napisałem, że takich fotek nie mamy :) A skoro fotki są w naszym zbiorze to tekstura najprawdopodobniej zostanie wykonana.

--- Cytat: Mateu w 10 Lutego 2008, 01:02:54 ---Sławciu, a gdzie lusterka ?:>

--- Koniec cytatu ---
Matka, wszystko w swoim czasie :P

RooteK:
Dobra robota!

Model SM42 zwinęliście mi z przed nosa xD a więc zawieszam nad nim robtę.

P.S.

Co z kabiną??
Jestem chętny do wykonania (jeżeli trza nową robić) ponieważ dla starego modelu na wykończeniu przeróbka kabiny.

Patrykos:
Jeśli trzeba, mogę wykonać 3 tekstury 4E :
07-202 - Wrocław, zwykłe 4E
07-240 - wrak bez wózków na szopie, zez
07-114 - nówka po O(b)leśnicy, 4E

Gratuluje Wam tych modeli, Sak - jesteś zainteresowany SM42-471 oraz jakiegoś tam SMroda z lotosu?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej