Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

EP07-10xx

<< < (2/3) > >>

ST44-003:
A po co modelować? Są przecież gotowe, wypukłe amperomierze, trzeba tylko umieć szukać po modelach (choć nie wiem czy takie zaporzyczanie wprzypadku MaSzyny jest legalne), i wystarczy zmienić im teksturę.

janek32:

--- Cytat: EU07-457 w 09 Lutego 2008, 17:24:53 ---Nie wiem, u mnie się wyświetla zarówno na Firefoksie jak i Internet Explorerze

--- Koniec cytatu ---
U mnie pod Firefoxem nie chodzi. Ale zdjęcie widziałem.

Krzysiek626:
Znów papranina. Niedługo zaleje nas kupa bubli, byle mieć.
Ja jestem ciekawy kto zrobi później z tego g... paczkę całościową.
Po za tym :

--- Cytuj ---Ten screen z lepszą wersją to kabina @Barta przerobiona przez @MKaczego. A z modelami @Barta wszyscy wiedzą jak jest.
--- Koniec cytatu ---
Jeśli masz takie wiadomości to trzymaj je dla siebie. Koniecznie! nie są sprawdzone a wywołują niepotrzebne emocje.

MKaczy:

--- Cytat: janek32 w 09 Lutego 2008, 17:20:49 ---Lepszej nie mogłem zrobić (wiem, przede wszystkim amperomierze i woltomierze), ale jak napisałem wyżej, nie umiem modelować. Jedyne co mogę zrobić, to zmienić obudowę czuwaka na inną. Więcej mógłbym zrobić mając zdjęcia na tekstury pulpitu itp.
--- Koniec cytatu ---
Wiesz co, szkoda gadac... Skoro nie umiesz modelować to daj sobie spokój, bo zmienić kolor tekstury to jest "nic", a uwierz mi, cos o tym wiem :) Pozatym, ta kabina to juz historia...

Wybaczcie mi ze robie smaka, ale no wez sobie porównaj...

Szkoda, ze nie mogę tego wydac, wiadoma sprawa. Ale pocieszcie sie tym ze Profeta i Sakorius robią nowe modele EU, jak i kab, o czym mozna przeczytać w innym wątku, także o kabinie ep07-10xx do tamtej wersji też sie pomyśli, chyba ze autorzy sami mają ja w planach ;-)

--- Cytat: Krzysiek626 w 09 Lutego 2008, 17:54:32 ---
--- Cytuj ---Ten screen z lepszą wersją to kabina @Barta przerobiona przez @MKaczego. A z modelami @Barta wszyscy wiedzą jak jest.
--- Koniec cytatu ---
Jeśli masz takie wiadomości to trzymaj je dla siebie. (...)
--- Koniec cytatu ---
Krzysiek, ale prawda tak jest ;-)
Wiecie, Bart zabronił udostępnać mi owej kabiny, nawet jesli jest to moja przeróbka. Szanuje to, ale skreny dawać mogę. Do nich chyba mam 100% prawo :)

Pozdrawiam.

EP07-545:

--- Cytuj ---Wybaczcie mi ze robie smaka, ale no wez sobie porównaj...

--- Koniec cytatu ---

miodzio

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej