Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Wszystkie EZT

<< < (3/4) > >>

guest4368:
To na pewno sie przyda. Myslalem jednak by te modele dac jako ozdoby na boczne tory. Czy wozki ew51 bardzo roznia sie od ew54? Czy wozek wspolny bardzo sie rozni od reszty?
Bardzo dziekuje.

kruger:

--- Cytat: ET22_RULZ w 03 Lutego 2008, 01:14:51 ---Fizyka EW51 jest juz praktycznie gotowa (El.200).

--- Koniec cytatu ---

A czym sie rozni fizyka ew51 od zwyklego kibla? poza parametrami silnikow, itp one chyba mialy bardzo podobny system sterowania ?

EP08_015:
Powiedzmy ze mam w maxie model starego naszego kibelka. Czy z niego mozna cokolwiek wyciagnąć by uzyskać stare ewuszki? Zaznaczam ze EW55 juz jest juz długo w moim downloadzie.

ET22_RULZ:
I to sa wlasnie niepowazne propozycje: przerabianie EW55 na EW51. Tak jak pisalem: jezeli ktos podejmie sie zrobienia EW51 od podstaw i bedzie to osoba, ktora faktycznie bedzie w stanie cos zrobic, to z mojej strony moze liczyc praktycznie na dokumentacje EW51.
Co do fizyki (mam tu na mysli plik chk): roznice wzgledem EN57 sa glownie w obwodzie sterowania.

guest4368:
@ET22_RULZ skreslas cos zanim sie zacznie. Jutro pokaze pierwsze screeny a dopiero w tedy mozecie ocenic czy to dobre. @ET22_RULZ moze zmienisz zdanie i przesles mi te materialy? Znajac zycie niepredko znajdzie sie jakikolwiek chetny do roboty.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej