Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
Paczka całościowa
Nastawniczy25Olecko:
Mam dla forumowiczów EU07.pl ciekawa informacje. Ponieważ po długim okresie zbierania elementow do symulatora wydałem wersję instalacyjną symulatora wraz z całym taborem kolejowym. W mojej wersji zostało zmienione logo symulatora, po drugie możemy już prowadzić ST44 1037, su42 507, itd. Jeśli ktoś był by chętny do paczki proszę o kontakt na pw. Pozdrawiam
AtapiCl:
--- Cytat: Nastawniczy25Olecko w 30 Stycznia 2008, 12:17:27 ---Jeśli ktoś był by chętny do paczki proszę o kontakt na pw.
--- Koniec cytatu ---
Kolega chyba nie czytał tego, co jest napisane na samej górze białym drukiem, tego, co jest napisane w wątku "Przypomnienie" w dziale Forum: "Nakazuje tymczasowe wstrzymanie się od wysyłania prywatnych wiadomości itp. Inaczej forum będzie musiało być na pewien okres wyłączone!"
To raz.
--- Cytat: Nastawniczy25Olecko w 30 Stycznia 2008, 12:17:27 ---Mam dla forumowiczów EU07.pl ciekawa informacje. Ponieważ po długim okresie zbierania elementow do symulatora wydałem wersję instalacyjną symulatora wraz z całym taborem kolejowym. W mojej wersji zostało zmienione logo symulatora, po drugie możemy już prowadzić ST44 1037, su42 507, itd.
--- Koniec cytatu ---
Dwa: Jeśli zrobiłeś jakąś paczkę całościową, w której NA PEWNO działają poprawnie i na 100% wszystkie trasy, działa tabor, nie ma błędów z przechyłkami, czy też kręcącymi się w złą stronę kołami, to po cholerę każdy MA się do Ciebie zgłaszać osobno? Wystaw to na jakiś serwer i wrzuć tu link, a nie mydlisz innym oczy.
Krzysiek626:
--- Cytat: Nastawniczy25Olecko w 30 Stycznia 2008, 12:17:27 ---Mam dla forumowiczów EU07.pl ciekawa informacje. Ponieważ po długim okresie zbierania elementow do symulatora wydałem wersję instalacyjną symulatora wraz z całym taborem kolejowym. W mojej wersji zostało zmienione logo symulatora, po drugie możemy już prowadzić ST44 1037, su42 507, itd. Jeśli ktoś był by chętny do paczki proszę o kontakt na pw. Pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
Jeśli w Twojej wersji zostało zmienione tylko logo, to ja tego nie chce. Widzę to tak:
Wystawiasz i dajesz link.
Ktoś to potestuje
Będzie recenzja
Jak nie to ssobie sam używaj.
Na ten moment to zwykła prowokacja.
Nastawniczy25Olecko:
I'm sorry zaraz wam udostępnie a jeszcze zmiany są robione w miare możliwości wolnego czasu.
Patrykos:
--- Cytat: Nastawniczy25Olecko w 30 Stycznia 2008, 13:40:52 ---I'm sorry zaraz wam udostępnie a jeszcze zmiany są robione w miare możliwości wolnego czasu.
--- Koniec cytatu ---
Forum Ci się pomyliło, angielskie jest u góry.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej