Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
EN Jan Kiepura
mechatronik:
Wagonik ładny, mam nadzieję, że wyjdzie cała seria :).
Natomiast mam jedno pytanie. Czy autor fotki (tekstury) zgodził się na jej wykorzystanie?
Pozdrawiam.
fenjan:
Pytam poniewaz w porownaniu z wagonami Ceskiego Kretka wyglada mi to na robote w paincie.Poza tym ten wagon nijak sie ma do wagonu rzeczywistego:
www.railfaneurope.net/pix_frameset.html
Szymoniak:
--- Cytat: mechatronik w 29 Stycznia 2008, 19:56:42 ---Wagonik ładny, mam nadzieję, że wyjdzie cała seria :).
Natomiast mam jedno pytanie. Czy autor fotki (tekstury) zgodził się na jej wykorzystanie?
Pozdrawiam.
--- Koniec cytatu ---
Autor zgodził się po przez maila.Autorem tekstury do symulatora jestem Ja.
--- Cytuj ---Pytam poniewaz w porownaniu z wagonami Ceskiego Kretka wyglada mi to na robote w paincie.Poza tym ten wagon nijak sie ma do wagonu rzeczywistego:
--- Koniec cytatu ---
To źle ci się wydaje, odnosisz sie pewnie do napisu bo wagon tego typu graficznego(napis EN JAN KIEPURA) kursuje na odcinku Amsterdam CS-Wuppertal Hbf. Jak dostarczysz mi polskich materiałów to pogadamy. I choć dane techniczne(dół) są polskie napis taki występuje na tym odcinku.
Dorobiłem wózek, screen u góry w napisie "TAK".Zdjęcie wózka jest powiększone ponieważ to na drugim planie jest nie aktualne.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam
AtapiCl:
--- Cytat: szym13 w 29 Stycznia 2008, 20:13:06 ---wagon tego typu graficznego(napis EN JAN KIEPURA) kursuje na odcinku Amsterdam CS-Wuppertal Hbf. Jak dostarczysz mi polskich materiałów to pogadamy. I choć dane techniczne(dół) są polskie napis taki występuje na tym odcinku.
Pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
A w Polsce to takiego wagonu z takim napisem nie ma? Przyjedź do Warszawy.
Szymoniak:
Wiem że kursuje i że jest w Warszawie tylko że ja nie mam odpowiednich zdjęć na tekstury.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej