Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu

Szerokość drogi - problem z tworzeniem.

<< < (2/2)

mk1992:
Pisałem dokładnie o tym samym w wątku dotyczącym mojej scenerii. Exe nie ma nic do rzeczy. To jest na 99% błąd skryptu. Również zmieniałem na różne wartości dawałem czasem po 12/15 metrów ale to nie pomaga.

firleju:

--- Cytat: mk1992 w 01 Lutego 2008, 15:32:51 ---Pisałem dokładnie o tym samym w wątku dotyczącym mojej scenerii. Exe nie ma nic do rzeczy. To jest na 99% błąd skryptu. Również zmieniałem na różne wartości dawałem czasem po 12/15 metrów ale to nie pomaga.

--- Koniec cytatu ---
Jeśli zmieniacie wpis w scenerii już wygenerowanej i dalej szerokość drogi się nie zmienia to nie jest to bład skrytpu! Skrypt przecież nie interpretuje szerokości w exe!
Jeśli chcecie sprawdzić jaka jest szerokość drogi w maxie to PPM->properties->User Definies i tam jest podana szerokość po angielsku. Jeśli tam nie podaje poprawnej szerokości to wiem gdzie jest błąd. Jeśli tam jest dobrze a w wyeksportowanej scenerii nie jest to też wiem gdzie jest błąd. Jeśli we wszystkich przypadkach jest prawidłowo to nie wiem gdzie błąd ;)

mk1992:

--- Cytuj ---Jeśli chcecie sprawdzić jaka jest szerokość drogi w maxie to PPM->properties->User Definies i tam jest podana szerokość po angielsku.
--- Koniec cytatu ---

Zawsze używam tej opcji. Nawet zmieniam tutaj szerokość, ale to nie pomaga. Tutaj jest również możliwość zmieniana tekstury, zawsze z tego korzystam i to działa. Więc w czym problem?

Pozdrawiam!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej