Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
ED74
JONIN_EZT:
--- Cytat: Krzysiek626 w 27 Stycznia 2008, 12:56:47 ---Postanowiłem odnaleźć jakieś zdjęcia z ED74 i wyłowić różnice.
Oto czoło ED74-001 zdjęcie po lewej i czoło ED74-002 zdjęcie po prawej :
--- Koniec cytatu ---
Jedyne różnice jakie wyłapałem. ED74-1 ma wklęsłe odśnieżacze (czy pługi odśnieżające zapomniałem jak to się nazywa) ED74-2 ma proste odchylone w przód (albo rzucone światło na te pługi mnie oszukuje). Jak Wy to oceniacie?
Innych różnic nie wyczaiłem, bo zdjęcia są zrobione ze słabej strony i nie widac różnicy w zakrzywieniu czoła (o ile takie różnice istnieją).
Siarka95:
--- Cytat: MKdudu w 27 Stycznia 2008, 14:31:28 ---
--- Cytat: Siarka95 w 27 Stycznia 2008, 14:28:48 ---PS. ED74 to lokomotywa czy tramwaj? xP
--- Koniec cytatu ---
Tramwaje po torach kolejowych raczej nie jeżdżą:), wyobraź sobie EU07 na torach tramwajowych która jedzie 70km/h.
Pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
Pff... racja, sorka xD
Krzysiek626:
--- Cytat: JONIN_EZT w 27 Stycznia 2008, 14:36:22 ---
--- Cytat: Krzysiek626 w 27 Stycznia 2008, 12:56:47 ---Postanowiłem odnaleźć jakieś zdjęcia z ED74 i wyłowić różnice.
Oto czoło ED74-001 zdjęcie po lewej i czoło ED74-002 zdjęcie po prawej :
--- Koniec cytatu ---
Jedyne różnice jakie wyłapałem. ED74-1 ma wklęsłe odśnieżacze (czy pługi odśnieżające zapomniałem jak to się nazywa) ED74-2 ma proste odchylone w przód (albo rzucone światło na te pługi mnie oszukuje). Jak Wy to oceniacie?
Innych różnic nie wyczaiłem, bo zdjęcia są zrobione ze słabej strony i nie widac różnicy w zakrzywieniu czoła (o ile takie różnice istnieją).
--- Koniec cytatu ---
Ze słabej? Nie rozumiem tego pojęcia, miałem go gonić? Muszę sobie kupić wrotki.
Ale skoro ta poza Ci się nie podoba to mam dla Ciebie coś super - ekstra i hiper - turbo.
normalnie bliżej wersja hard core.
Poprosiłem i dały sobie buziaka teraz widać że to bracia bliźniacy:)
Jacbull:
--- Cytat: Poscikk w 26 Stycznia 2008, 19:35:02 ---Model nie jest za wysoki, ponieważ robiłem go na bazie rysunku technicznego.
--- Koniec cytatu ---
A można zobaczyć ten rysunek? Na wszelki wypadek porównaj z moim rysunkiem. Co prawda na nim jest 005, ale chyba wiadomo czym się różni. (mojego autorstwa)
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/af7b423c36c86082.html
Co do ED74-001 miałem na myśli, że jest inny od reszty EDków. Ma krótką 1 klasę i zgarniacz się nieco różni. Moim zdaniem lepiej by było zrobić 002 i resztę, ale to mówię - tylko wydłużyć przedział 1 klasy do całego członu "a", i wyprostować zgarniacz. W zasadzie może obejść się tylko zmianą tekstury, chyba że robisz wnętrze (jeśli tak - mam masę zdjęć z 002 i 010).
Co do obfocenia - ja mogę po prostu wyjść i obfocić (Mieszkam w Skierniewicach).
Poscikk:
Wydłużenie przedziału pierwszej klasy sprowadza się do zmiany tekstury. Model przecież jest jeden i ten sam...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej