Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Krzyżowa2 EP07 + dodana misja ST44

<< < (3/5) > >>

Mihau:
Do poprawy:
Krzyżowa semafor C2m nie resetuje sie sygnał S2
Drawowo Główne T1/2 podaje S2 powinno być S10
To tyle.

Rozi:

--- Cytat: Ajusto w 25 Stycznia 2008, 15:26:15 ---Witam. podczas wczytywania wyskakują same błędy eventów. Jak ktoś jest w stanie to proszę o pomoc.

--- Koniec cytatu ---
Musiałeś źle wypakować. Foldery scenery i sounds wrzuć do głównego (przykład Michała pokazuje, że działa).

@Michau_PCC: To S2 resetuje się jak SM42 przejedzie.
Błąd poprawione, podam później poprawione eventy.

Mihau:

--- Cytat: Rozi w 25 Stycznia 2008, 16:52:13 ---@Michau_PCC: To S2 resetuje się jak SM42 przejedzie.

--- Koniec cytatu ---

Nie Rozi mylisz sie nie resetuje sie przynajmniej u mnie dojechałem do końca trasy i powróciłem na stacje początkową i nadal było S2.

Rozi:

--- Cytat: Mihau_PCC w 25 Stycznia 2008, 21:31:48 ---
--- Cytat: Rozi w 25 Stycznia 2008, 16:52:13 ---@Michau_PCC: To S2 resetuje się jak SM42 przejedzie.

--- Koniec cytatu ---

Nie Rozi mylisz sie nie resetuje sie przynajmniej u mnie dojechałem do końca trasy i powróciłem na stacje początkową i nadal było S2.

--- Koniec cytatu ---

S10 dodany, co do tego S1 i S2, to masz rację i Ty i ja :) S1 włącza się po przejeździe za semafor, ale jak się przejedzie przez zwrotnicę, to znowu siię włącza S2 - poprawione. Podaję poprawiony link:

http://rapidshare.de/files/38411506/Misja_ST44.rar.html

maciekmaciek:
Rozumiem że to jest wersja ALFA ale nie umiem pojąć tego że przy rozpoczęciu ładowania wyskakuje mój kochaniutki "wystąpił błąd z aplikacją bla bla..."

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej