Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Poszukuję zdjęć na tekstury.

<< < (2/10) > >>

uetam:
Zawsze chcialem pojedzic sama tekstura :)
Ciekawe jak to jest :D

queuedEU:

--- Cytat: EU05 w 12 Stycznia 2008, 21:42:19 ---
Ja bym mu zaufał i robił zdjęcia. ;)

--- Koniec cytatu ---

czasem trzeba zaryzykowac :). Swoja droga... czy zawsze pierw musi byc gotowy lok apozniej tekstura :)? Niestety nie :D

pozdro

do PEKAPE: zglos sie na gg, masz na pw..

queuedEU:

Ok EU05...

po pierwsze temat postu byl zupelnie inny (tutaj podziekowania dla akvina ze poprostu musial) i co za tym idzie pewnie bys nawet tu nic nie pisal
z racji tego ze byl w innym dziale, z czego bym byl bardzo szczesliwy.
po drugie... zauwazylem ze ze patrzysz tylko na siebie a u innych robiacych tekstury widzisz same bledy, a w dziale pomoc nie wiele pomagasz jak ine

w ogole.

Idac dalej... Po co piszesz post w stylu 'q chce zdjęć do taboru który jeszcze się nie ukazał', czy tabor musi pierw byc w downloadzie coby robic do

niego zdjecia na tekstury? NIE. A jezeli tak myslisz to brak Ci motywacji lub jestes osoba typu 'zrob model ja poczekam'. Coz mowi sie trudno.

Do mateu sie nie przyczepie bo wie o co chodzi, pozdro :D...

Akvin:pamietasz jeszcze jaki byl temat postu? Przypomne... Bylo cos o 'brakujacym ogniwie' czyli zapewne o czyms co sie wkrotce ukaze i dlatego ten

temat powstal. Szkoda ze przeniosles mam nadzieje ze nastepnym razem pomyslisz troche inaczej, bo prawda jest taka ze coraz wiecej osob ma uraz do

Ciebie i faktycznie cos w tym jest.

Ale do rzeczy.. O co mi chodzilo? Chodzilo mi o zrobienie przyjemnosci wielu osobom na tym forum, tak chcialem zrobic niespodzianke jaka zapene bylby

nowy pojazd, ktory jak dotad nie byl wykonany, bynajminej nie udostepniony publicznie, ale niestety
pewne osoby mi przeszkodzily, a szkoda :/.

NIespodzianka ta miala byc lokomotywa  LDE2100hp, znana takze jako 060Da, ale co tam - moja wiarygodnosc zostala naruszona przez EU05 za co bardzo

dziekuje ;].
Teraz prosba do EU05: Jezeli ja pisze jakis temat, to nie dla zartow tylko na powaznie wiec poprostu w moich postach sie nie udzielaj, bo takich

komantarzy nie oczekuje - bede bardzo wdzeczny.

Teraz pozostalo mi nic inego jak tylko odbudowac swoja reputacje w oczach reszty, tych ktorzy jeszcze we mine wierza...

uetam:
Oj haka brakuje no :P
I szyby troszke przymrozilo ;)
Q - pokaz jeszcze cabview i bedzie cacy ;)

queuedEU:
a wiec...

maksymaleni za tydzien. Fajnie bedze jezeli w ciagu kilku dni pojawia sie foty na maszyny prywaciarzy takie jak lotos, pttk..

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej