Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Poszukuję zdjęć na tekstury.

<< < (9/10) > >>

Sakorius:

--- Cytat: EP08_015 w 15 Stycznia 2008, 16:42:20 ---(...)Przerabiajac czyjes pudło i dodając kilka dupereli to wielu umie nawet ja jakoś et40 @zt_poznania wykonczyłem ale coś od podstaw stworzyc jest gorzej.(...)
--- Koniec cytatu ---
Moje modele SU46 oraz SP47 były robione od podstaw przeze mnie (poza niektórymi zunifikowanymi detalami jak syreny, sprzęgi (w 3D), zestawy kołowe, wężyki) to nie jest przeróbka starego modelu, więc uwierz Epku, że jednak jak się chce to można zrobić model zoptymalizowany do symulatora, zachowujący w miarę przyzwoity wygląd :) Dla przypomnienia powiem, że model SU46 ma dokładnie 17392 poly. Owszem, jest to lokomotywa "kanciata", ale jeśli chodzi o modelowanie loków bardziej zaokrąglonych, mogę śmiało powiedzieć, że spokojnie można zamknąć się w 30 tys. poly (przykładem jest model ET22).

EP08_015:
Tak ale co zrobic jak masz tylko fote i nic wiecej bo jak wiesz mało kto tu chce wogule współpracować i cokolwiek załatwic. Masz zdjęcie i jakaś teksture i w 3d cokolwiek zrobic tylko mozna. Wezmy taką 2e. Niby kanciata jest ale zobacz ile poly ma wozek sam. Wszystko w 3d jest.

Jacbull:

--- Cytat: Poscikk w 15 Stycznia 2008, 18:15:43 ---
--- Cytat: Jacbull w 15 Stycznia 2008, 14:38:55 ---Ja mam propozycję dla queued'a. Dysponuję masą zdjęć i rysunków EZT ED74.

--- Koniec cytatu ---

ED74 już się produkuje.

Nie pytać przez kogo bo i tak nie powiem...

--- Koniec cytatu ---

To SUPER! Nadal jednak moge udostępnić te materiały dla anonimowego twórcy. Aha, i może jakieś screeny z prac?

queuedEU:
foty 060Da prywaciarzy na gwalt ;)

ps. fizyka sie robi, wstawiaie kontrolek...

queuedEU:
http://q.nastawnia.org/ST43/VID1.avi

ps1. Wilu co ze zdjeciami
ps2. Patrykos, jak tam z zaufaa osoba co do rumunow?  ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej