Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Ekran startowy!

<< < (15/17) > >>

adsim:
No widać Radki nie radzą sobie z teksturami, szczególnie jak są w nietypowych lub bardzo dużych rozmiarach:/

nortonex:
A ja na swoje potrzeby używam takiego ekraniku startowego :) Jak komuś się podoba to proszę bardzo ;)

Kozi:

--- Cytat: nortonex w 31 Stycznia 2008, 18:13:27 ---A ja na swoje potrzeby używam takiego ekraniku startowego :) Jak komuś się podoba to proszę bardzo ;)

--- Koniec cytatu ---
Piękny :) też go będe używał :)

firefoxfan:
Jako, że tych ekranów powstało już mnóstwo, stworzyłem program, który losowo wybierze nam ten jeden :)

README:
Program należy umieścić w głównym folderze symka (czyli tam, gdzie eu07.exe, start.exe itp :) ).
Aby loga były trawione przez aplikację, muszą być nazwane zgodnie ze wzorcem:
logoXX.bmpGdzie XX to kolejne liczby, tj. 1, 2, 3, ..., 12, 13 itd.

Obsługa: Odpalić i oczekiwać komunikatu. Gdy się pojawi, poczekać 3 sekundy, po których program sam się wyłączy. W przypadku błędu, proszę go przeczytać i zrozumieć. Najprawdopodobniej nie zastosowałeś sie do zasad podanych wyżej. Jeśli wszystko zrobiłeś dobrze, a błąd nadal się pojawia, napisz do mnie (tutaj pod tematem (jak mod pozwoli), albo złap mnie na irc (tylko w określonych godzinach)).

Nie biorę odpowiedzialności za błędne działanie programu. Testowane na komputerze autora (nawet działało).

Link do pobrania

MKaczy:

--- Cytat: nortonex w 31 Stycznia 2008, 18:13:27 ---A ja na swoje potrzeby używam takiego ekraniku startowego :) Jak komuś się podoba to proszę bardzo ;)
--- Koniec cytatu ---
Z racji, iż PW nie działa - pisze tutaj.
 Kolego, bardzo bym był Ci wdzięczny, jak podzielił byś się też samą fotka dzięki której zrobiłes ten ekran startowy, z góry dzięki. (mozesz odezwać sie na gg(numer w profilu, lub tutaj)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej