Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Ekran startowy!

<< < (3/17) > >>

DRAGON:
mozecie mi powiedziec jak zrobic to biale tło co na tym napisy są?

SM42drive:

--- Cytat: Kacu w 13 Stycznia 2008, 13:11:00 ---Witam

Ja mam z tym mały problem, mianowicie żaden nowy ekran mi nie działa. Wyskakuje "Abnormal program termination" i symek się sypie. Ściągam od razu jako BMP potem zastępuje w Textures.

--- Koniec cytatu ---

trzeba go miec w rozdzielczosci 512 & 512
jezeli nie masz to symek sie wysypie

--- Cytat: DRAGON w 13 Stycznia 2008, 15:59:07 ---mozecie mi powiedziec jak zrobic to biale tło co na tym napisy są?

--- Koniec cytatu ---
rozjasniasz ten kawałek i jest zrobione.

Po drugie @SM 42 driver mogłbys wstawic taka mała modyfikacje z ekranem startowym własnie z tym gagarem ktorego autorem jestem ja, bym ci go podesłał na meila??

Sigman:

--- Cytat: DRAGON w 13 Stycznia 2008, 15:59:07 ---mozecie mi powiedziec jak zrobic to biale tło co na tym napisy są?

--- Koniec cytatu ---

Można też dać biały prostokąt i ustawić jego krycie na 40% czy ile się tam chce.
No i oczywiście plik musi być w formacie bmp i mieć wymiary 512x512.

SM42drive:

--- Cytat: Sigman w 13 Stycznia 2008, 17:21:36 ---Można też dać biały prostokąt i ustawić jego krycie na 40% czy ile się tam chce.
No i oczywiście plik musi być w formacie bmp i mieć wymiary 512x512.

--- Koniec cytatu ---

Wszystko zalezy jeszcze od programu:)

--- Cytat: Żuk w 13 Stycznia 2008, 11:10:44 ---Gdzie jest ten screen kolego?

--- Koniec cytatu ---

to narazie miniaturka a jezeli ktos bedzie chetny wsadzic to na serwer prosze o kontakt GG: 8736293 to udostepnie wszystko juz gotowe.
Narazie nie mam gdzie na serwer wrzucic:(

DRAGON:

--- Cytat: Sigman w 13 Stycznia 2008, 17:21:36 ---
Można też dać biały prostokąt i ustawić jego krycie na 40% czy ile się tam chce.

--- Koniec cytatu ---
dzięki

--- Cytat: Sigman w 13 Stycznia 2008, 17:21:36 ---No i oczywiście plik musi być w formacie bmp i mieć wymiary 512x512.
--- Koniec cytatu ---
to to ja wiem

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej