Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Służbowy rozkład jazdy i kilka innych pomysłów

(1/2) > >>

SanceS:
1) Możeby tak jeszcze oprócz pisania w sceneri zadań i wyswietlania ich w programie zrobić pliki .doc z "służbowymi rozkładami jazdy" do wydrukowania i postawienia na biurku (zrobiłem sobie taki z klawiszologią i pięknym logo PKP ;). Jak wygląda taki orginalny rozkład ? Może dałoby się go odtworzyć ?

2) Maszyna chyba zbyt szybko wpada w poślizg? Czy było to już opisywane ?

3) Właśnie, przypomiałem sobie. Może oznaczcie jakoś dokładniej stacje, żeby nazwa była dobrze widoczna, bo czasem nie wiem czy powinienem się zatrzymać czy raczej przejechać.

Mnia:

--- Cytat: "SanceS" ---1) Możeby tak jeszcze oprócz pisania w sceneri zadań i wyswietlania ich w programie zrobić pliki .doc z "służbowymi rozkładami jazdy" do wydrukowania i postawienia na biurku (zrobiłem sobie taki z klawiszologią i pięknym logo PKP ;). Jak wygląda taki orginalny rozkład ? Może dałoby się go odtworzyć ?
--- Koniec cytatu ---

Rozkłady są w katalogu "scenery" zapisane jako pliki txt.

Marcin Czapnik (Techniks):

--- Cytat: "SanceS" ---
3) Właśnie, przypomiałem sobie. Może oznaczcie jakoś dokładniej stacje, żeby nazwa była dobrze widoczna, bo czasem nie wiem czy powinienem się zatrzymać czy raczej przejechać.
--- Koniec cytatu ---

Ano właśnie, w rozkładach w tych pliczkach txt istnieje przystanek Dejawy dolne i domyślam się, że to te peroniki pod wiaduktem między Koniewicami a Kopalnią, to nie jest nawet minimum, przydała by się chodziaż tablica z nazwą i wskaźnik W16.

SanceS:

--- Cytat: "Mnia" ---
--- Cytat: "SanceS" ---1) Możeby tak jeszcze oprócz pisania w sceneri zadań i wyswietlania ich w programie zrobić pliki .doc z "służbowymi rozkładami jazdy" do wydrukowania i postawienia na biurku (zrobiłem sobie taki z klawiszologią i pięknym logo PKP ;). Jak wygląda taki orginalny rozkład ? Może dałoby się go odtworzyć ?
--- Koniec cytatu ---

Rozkłady są w katalogu "scenery" zapisane jako pliki txt.
--- Koniec cytatu ---

Wiem o tym, że rozkłady sa w plikach .txt w "scenery", ale chodzi mi o takie ładne rozkłady z logo pkp, które mają maszyniści. Nie wiem jak taki prawdziwy wygląda, ale przypuszczam, że dałobysię go odtworzyć. Ja sobie taki zrobilem (PE1301 Skwarki-Koniewice) z ładnym logo pkp w tle i nagłówku  i podpisem Georga Spetcha (tak to sie pisze? tylko jego autograf w sieci znalazlem ;) ). Ale chodziłomi o zrobienie takich w pliku .doc, ażeby wyglądały tak jak te orginalne PKP'owskie"

Acha i został jeszcze 2 punkt ;) czekam na odpowiedzi.

mar07:
Tak, ten temat niedawno był poruszany - patrz ,,Kabina AiB i parę innych rzeczy"

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej