Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Poszukiwane plany stacji z Łodzi i woj. Łódzkiego

<< < (2/2)

Grzywa:
@Krzysiek626 potrzebuje glownie uklad torowiska (ew. z ukladem budynkow), to jakie posiadasz materialy ?

@GlowaWojtas dzieki za ukladzik, przyda mi sie :)

@Piotrek posprawdzam w sklepach internetowych, jak cos to chetnie kupie. Dzieki

@Mateu te plany potrzebuje bo moze kiedys sie zbiore i z kims zrobie lodzki wezel kolejowy (moze Pozdze sie skusi na zrobienie ze mna tego co on nie zrobil wraz z linia 14?), poza tym majac plany jest wieksze prawdopodobienstwo ze jakis trybik w glowie mi zaskoczy, a na koncu - zbieram rozne materialy z lodzkich stacji i takie schematy napewno do kolekcji mi sie przydadza.

POZDRAWIAM

uetam:

--- Cytat: krystiano89lodz w 14 Stycznia 2008, 17:28:35 ---@Krzysiek626 potrzebuje glownie uklad torowiska (ew. z ukladem budynkow), to jakie posiadasz materialy ?

@GlowaWojtas dzieki za ukladzik, przyda mi sie :)

@Piotrek posprawdzam w sklepach internetowych, jak cos to chetnie kupie. Dzieki

@Mateu te plany potrzebuje bo moze kiedys sie zbiore i z kims zrobie lodzki wezel kolejowy (moze Pozdze sie skusi na zrobienie ze mna tego co on nie zrobil wraz z linia 14?), poza tym majac plany jest wieksze prawdopodobienstwo ze jakis trybik w glowie mi zaskoczy, a na koncu - zbieram rozne materialy z lodzkich stacji i takie schematy napewno do kolekcji mi sie przydadza.

POZDRAWIAM

--- Koniec cytatu ---
To jak sie kiedys zbierzesz i zaczniesz robic z kims wezel lodzki to napisz ;) Cos sie wyskrobie.

Grzywa:
No ok, nie ma problemu ;P

OT
Mateu, jest tu gdzies na forum jakis tutorial jak tworzyc mapy ? Bo nie mam o tym zielonego pojecia a jednak chcialbym sie nauczyc ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej