Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
ET24
El Mecánico:
To jeszcze ja coś sypnę o wózkach: środkowy nie może być wózkiem z dziewiątki!! Chodzi o to, że wózek środkowy musi się bardzo przesuwać na boki pod pudłem, więc musi mieć zupełnie inną konstrukcję od wóżków skrajnych, które się tylko pod pudłem przekręcają na osi czopu. Nie wiem jak konstruktorzy to rozwiązali (pewnie jakiś redesign zrobili) ale na bank nie będzie to podobne do wózków skrajnych;]
Profeta:
Tego typu modele powinny się ukazywać tylko w Halloween... Swoją drogą, myślę, że czołownica miała być pomarańczowa.
Pozdrawiam!
Krzysiek626:
--- Cytat: Profeta w 11 Stycznia 2008, 00:03:26 ---Tego typu modele powinny się ukazywać tylko w Halloween... Swoją drogą, myślę, że czołownica miała być pomarańczowa.
Pozdrawiam!
--- Koniec cytatu ---
Był pomysł na publikację w ROTFL lub na bocznicy. Tam nie można jednak pisać.
Ten model już nie będzie lepszy.
Sigman:
Super! Jest model ET24! :)
Jeszcze tylko trzeba zmienić nieco kabinę, mianowicie dać inny prędkościomierz (ET24 miała mieć Vmax = 100 km/h), zrobić 3 ampreomierze i 3 pozycje bezoporowe, tak jak w ET22, ponieważ jest 6 silników trakcyjnych. No i wywala jakiś błąd przy przechodzeniu do drugiej kabiny.
Darth Luk:
No Ci co chcieli ET24 są zadowoleni, a Ci co niechcą moga nie ściągać - ogólne zadowolenie?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej