Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Poszukiwany, poszukiwana! Czyli plany taboru ciąg dlaszy-EACS

<< < (2/2)

Krzysiek626:
http://www.zoszvolen.sk/file.php?file=145
Znalezione w kilkanaście sekund przez google.
Myślę że więcej też można wydłubać.
Co do mojego poprzedniego postu - prędzej czy później będą potrzebne dobre zdjęcia na tesury a pewnie przydadzą się do modelowania. 

Patrykos:

--- Cytat: Krzysiek626 w 08 Stycznia 2008, 20:04:14 ---http://www.zoszvolen.sk/file.php?file=145
Znalezione w kilkanaście sekund przez google.
Myślę że więcej też można wydłubać.
Co do mojego poprzedniego postu - prędzej czy później będą potrzebne dobre zdjęcia na tesury a pewnie przydadzą się do modelowania. 

--- Koniec cytatu ---

Krzysiu, rozumiem zmęczenie :)) Ale mechatronik już dał ten sam link, a jak widać, na zdjęciu w pierwszym poście, wagony się różnią.

Krzysiek626:
Dzięki Ci za troskę, coś rozmawiamy nie tym samym językiem.
Zaproponowałem że jeśli tylko pogoda i czas pozwoli to mogę zrobić zdjęcia do różnego taboru. Poprosiłem o ewentualną listę wagonów które łaskawie mógłbyś chcieć mieć na zdjęciach, nie ważne do jakiego celu.

--- Cytuj ---Nie rozumiem? Przecież proszę tylko o EACS :-)
--- Koniec cytatu ---
Teraz rozumiem że taka moja pomoc została odczytana jako natręctwo, więc narzucał się nie będę.
Co do linku to chciałem Ci uświadomić, o ile link powtórzyłem to napisałem że jest wiele innych, które znalazłem w kilkanaście sekund. Więc cały temat mogłeś załatwić sam wpisując odpowiednie frazy w googlach, nie zakładając wątku na forum.
Naszła mnie myśl że możesz mieć trudności w zdobyciu dobrych zdjęć bo o ile dobrze obserwuje forum to raczej trudno doprosić się o takowe. Przykład z modelami EP08-015 jest bardzo tu trafiony.
Pozdrawiam
EOT.

Patrykos:

--- Cytat: Krzysiek626 w 08 Stycznia 2008, 22:15:57 ---Dzięki Ci za troskę, coś rozmawiamy nie tym samym językiem.
Zaproponowałem że jeśli tylko pogoda i czas pozwoli to mogę zrobić zdjęcia do różnego taboru. Poprosiłem o ewentualną listę wagonów które łaskawie mógłbyś chcieć mieć na zdjęciach, nie ważne do jakiego celu.

--- Koniec cytatu ---

Przepraszam, źle Cię zrozumiałem ...
--- Cytat: Krzysiek626 w 08 Stycznia 2008, 22:15:57 ---Dzięki Ci za troskę, coś rozmawiamy nie tym samym językiem.

--- Cytuj ---Nie rozumiem? Przecież proszę tylko o EACS :-)
--- Koniec cytatu ---
Teraz rozumiem że taka moja pomoc została odczytana jako natręctwo, więc narzucał się nie będę.
Co do linku to chciałem Ci uświadomić, o ile link powtórzyłem to napisałem że jest wiele innych, które znalazłem w kilkanaście sekund. Więc cały temat mogłeś załatwić sam wpisując odpowiednie frazy w googlach, nie zakładając wątku na forum.
Naszła mnie myśl że możesz mieć trudności w zdobyciu dobrych zdjęć bo o ile dobrze obserwuje forum to raczej trudno doprosić się o takowe. Przykład z modelami EP08-015 jest bardzo tu trafiony.
Pozdrawiam
EOT.

--- Koniec cytatu ---

Nie, nie jako natręctwo.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej