Symulator EU07 (i nie tylko) > Screeny

Burza w Testowie!

<< < (4/4)

kgb:
NO teraz jest  o niebo lepiej(był by lepszy rezultat jak by trawa była innego odcienia)

mechatronik:
Nooo całkiem nieźle (przynajmniej mnie się podoba) :) .
Co do pierwszej grafiki to nadaje się jako zachód słońca lato/jesień a druga grafika przypomina wyglądem pogodę po sporej ulewie lub z jesiennego poranka :). Ale koniec tych pochwał, czekam na więcej bo zapowiada się ciekawie :).

--- Cytuj ---Wie ktoś na jakiej zasadzie są udostępniane tekstury na stronie Continuum Skies?
--- Koniec cytatu ---

Część jest za darmo a część płatna (z tym to raczej nie ma problemu bo wątpię czy "wykupiłeś" te grafiki). Natomiast autor z tej stronki prosi o podesłanie linku/fotki (po prostu jakiejś informacji), jeżeli stworzy się jakąś niezłą animację lub obraz z wykorzystaniem tych grafik, to on wtedy umieści to w swojej galerii. Nie doczytałem się do niczego co mogłoby przeszkodzić w wykorzystaniu tego do symka.

Aha i jeszcze jedno, jak ktoś chciałby umieścić te grafiki z swojej stronie to zobowiązany jest do podania linku do strony źródłowej. Nie można też handlować tymi "obrazkami".

Darth Luk:
Noo bardzo ładne. Będzie jakieś urozmaicenie na symkowym niebie które jest trochę schematyczne:) Tego mi w symku brakuje (więcej tekstur na niebo)

adsim:
No to jeszcze na dobranoc coś dla osób lubiących nocną jazdę:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej