Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

DizelPack "Tryptyk" [SM42 ST44 SU46]

<< < (5/31) > >>

_KAT_:
Odpalam ST44, włączam przetwornice i co słyszę? Najpierw jest ta od SM31, a po chwili przeradza się w starą przetwornice od spalinówek.

Tak ma być, czy tylko u mnie są takie problemy?

DiDok:
U mnie nie ma żadnych problemów z rozpędzaniem, za to dźwięki kompletnie do siebie nie pasują - będzie dużo roboty przy doborze odgłosów...
Poza tym mam nadzieję, że ubytki w nowym exe to tylko choroba wieku dziecięcego i wszystko wróci do normy przy najbliższym updacie =]
Co do poprawek Kursa - nie ma ich w tym exe, co psuje całą przyjemność z packa =/ Ale skoro exeki maja być połączone to na razie żaden problem.

kgb:

--- Cytuj ---Odpalam ST44, włączam przetwornice i co słyszę? Najpierw jest ta od SM31, a po chwili przeradza się w starą przetwornice od spalinówek.

Tak ma być, czy tylko u mnie są takie problemy?
--- Koniec cytatu ---

u mnie takiego czegoś, jak chcesz zmienić to to wchodzisz w mmd danego loka i usuwasz sobie ten dźwięk

Kozi:
AI w SU46 chyba nie wie do czego są hamulce bo pięknie przejeżdza S1 i wkońcu wywala nulltracka w Całkowie.

youBy:

--- Cytat: GlowaWojtas w 01 Stycznia 2008, 10:25:29 ---Możne też by w niedalekim czasie wprowadzić baterię akumulatorów (może współprca z Kursem90 ?)
--- Koniec cytatu ---
Tak, to exe jest taką niespodzianką małą. Będzie potem prowadzona współpraca z @KURSem90 w celu połączenia właśnie dwóch exeków (ciut niekompatybilnych jednak) w jeden wspólny. To by było na tyle.

PS

--- Cytat: DiDok w 01 Stycznia 2008, 12:51:27 ---no, może nie dla maniaków, którzy mają po 10 wersji Maszyny w jednym folderze).
--- Koniec cytatu ---
Ja mam tylko ok 35 exeków jak coś.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej